ATENTATE PARIS. Poliţia caută doi noi suspecţi. Sunt periculoşi şi probabil înarmaţi

ATENTATE PARIS. Polițiile belgiană și franceză caută în mod activ doi noi suspecți care ar putea avea legătură cu atentatele din 13 noiembrie de la Paris, după ce ancheta a stabilit că aceștia au călătorit cu Salah Abdeslam în luna septembrie în Ungaria, cu documente de identitate false.

04 dec. 2015, 18:17
ATENTATE PARIS. Poliţia caută doi noi suspecţi. Sunt periculoşi şi probabil înarmaţi

ATENTATE PARIS. Potrivit anchetatorilor, Salah Abdeslam, suspectul cheie aflat încă în libertate, a călătorit de două ori în Ungaria în septembrie, cu un automobil închiriat. Pe data de 9, el a fost supus unui control la frontiera dintre Austria și Ungaria, în timp ce era însoțit de doi bărbați care au prezentat cărți de identitate belgiene false, pe numele Samir Bouzid și Soufiane Kayal.

ATENTATE PARIS. Suspecții „sunt periculoși și probabil înarmați”, a avertizat poliția belgiană. Cărțile de identitate și fotografiile suspecților, ce par a fi fost luate cu o cameră cu circuit închis, pot fi găsite la adresa www.police.be.

Citeşte şi ATENTATE PARIS. Unul dintre terorişti a trecut pe la Budapesta şi a recrutat complici dintre imigranţi

ATENTATE PARIS. Conform procurorilor federali, cartea de identitate falsă pe numele Soufiane Kayal a fost folosită pentru închirierea unei locuințe din orașul belgian Auvelais, percheziționată în ziua de 26 noiembrie.

Citeşte şi Dezvăluire-şoc în atentatele din Paris: Ultimele cuvinte ale jihadistului Salah Abdeslam

ATENTATE PARIS. Cealaltă carte de identitate, pe numele Samir Bouzid, a fost utilizată la data de 17 noiembrie, în jurul orei locale 18.00, într-un oficiu Western Union din Bruxelles, pentru transferul a 750 de euro către Hasna Aitboulahcen, verișoara organizatorului prezumtiv al atentatelor, Abdelhamid Abaaoud. Amândoi au fost uciși în asaltul dat o zi mai târziu de forțele de poliție asupra apartamentului în care se baricadaseră în suburbia pariziană Saint-Denis.


loading...