Dezvăluire-şoc în atentatele din Paris: Ultimele cuvinte ale jihadistului Salah Abdeslam

Din informaţiile deţinute de poliţia franceză până în prezent, Ali Oulkadi a fost ultima persoană care l-a văzut pe Salah Abdeslam în viaţă după atacurile teroriste de la Paris, la care acesta a participat şi în urma cărora peste o sută de persoane şi-au pierdut viaţa.

30 nov. 2015, 07:43

Ali Oulkadi, arestat pentru că l-a transportat cu maşina lui pe Salah Abdeslan de la Paris în Belgia, la Bruxelles, după atentatele din Franţa, a declarat că l-a lăsat pe Abdeslan la depoul STIB din Schaerbeck, sâmbătă, 14 noiembrie, a doua zi după seara atentatelor din Paris.

„Opreşte aici şi aşteaptă 5 minute după ce plec eu. Nu mă vei mai vedea niciodată!”, i-a spus teroristul care a dispărut fără urmă apoi şi este căutat la ora actuală în toată Europa, a informat publicaţia Het Laatste Nieuws.

Citeşte şi Teroristul din Paris, liber prin Europa. După atentate, s-a dus la o cafenea din Bruxelles. Este căutat în Germania

Potrivit informaţiiloe poliţiei, Ali Oulkadi este ultima persoană care l-a văzut pe Abdeslam în viaţă după atentatele din Franţa. El a mai povestit că, după ce au ajuns amândoi, cu maşina, la Bruxelles, s-au oprit mai întâi la o cafenea şi au băut o cafea, însă Oulkadi le-a spus anchetatorilor că nu îşimai aminteşte numele acestui local.

După aceea, cei doi au plecat, iar când au ajuns în faţa Bisericii Regale Sainte-Marie din Schaerbeek, Abdeslam i-a cerut lui Oulkadi să oprească în apropierea depoului STIB. „Imediat după ce am oprit, mi-a spus să aştept 5 minute şi apoi să plec. Aşa am făcut. Când a plecat mi-a spus că nu am să-l mai văd niciodată. A plecat şi habar nu am unde s-a dus”, a mărturisit Oulkadi.