ATENȚIE! 4 astre în Săgetător. Alinierea cu adevărul sufletului. Urmează conexiuni profunde

Nu mai putin de 4 astre se vor afla în Săgetător. Venus, Mercur, Soarele și Luna se vor afla în urmatoarea perioadă în zodia Arcașului.

18 nov. 2022, 12:38
ATENȚIE! 4 astre în Săgetător. Alinierea cu adevărul sufletului. Urmează conexiuni profunde

Săgetător 2022. Urmează o perioadă de bun augur pentru noi, dar cu schimbări la nivel profund. Chiar dacă nu vor fi ușoare, acestea au menirea de a ne alinia cu toții la adevărul din sufletul nostru. Nu mai putin de 4 astre se vor afla în Săgetător. Venus, Mercur, Soarele și Luna se vor afla în urmatoarea perioadă în zodia Arcașului. Cu acest prilej, crește dorința de autenticitate, de dezvoltare personală, de libertate și transparență.

Iată, așadar, ce urmează pentru noi, cu 4 astre importante în Săgetător.
Venus în Săgetător din 16 noiembrie
Venus este prima planetă care a intrat în Săgetător luna aceasta. După eclipsă și opoziția Venus-Uranus, valorile și nevoile noastre de relație s-ar fi putut schimba semnificativ. Iar semnele schimbării lui Venus ar putea aduce dorința de a ne extinde cercurile sociale și de a explora diferite moduri de a ne conecta cu noi înșine, cu ceilalți și cu viața. În timp ce Venus este în Săgetător, prețuim libertatea, transparența și autenticitatea și ne simțim atrași să investim în creșterea noastră personală. Acest tranzit ne inspiră să gravităm către relații care ne pot ajuta să obținem mai multă autocunoaștere și să ne sprijine în căutarea sensului și a scopului.

Horoscop pe 10 ani. Ce zodii au noroc cu carul, cine îşi numără ghinioanele de fiecare Revelion

Mercur în Săgetător din 17 noiembrie
Mercur a intrat și el în Săgetător, la doar câteva ore după Venus. Această schimbare ne invită într-o călătorie filozofică și ne inspiră să ne extindem orizonturile mentale și să descoperim noi moduri de a da sens realității. În timp ce Mercur este în Săgetător, ne propunem să înțelegem viața în contextul unui cadru mai larg, al unui sistem de credințe sau al unei ideologii. Acest tranzit ne inspiră să ne conectăm cu Natura, să învățăm din experiența directă și să ne angajăm în procese intuitive de observare și corelare.

Soare în Săgetător din 22 noiembrie
Soarele se alătură și el lui Mercur și Venus în semnul Centaurului, iar sezonul Săgetător 2022 începe, aducând în centrul atenției relația noastră cu autenticitatea. De asemenea, ne inspiră să ne întrebăm cum atribuim sens vieții noastre. Tranzitul Soarelui prin Săgetător începe un ciclu de expansiune internă și externă. Sezonul Săgetătorului este un timp pentru a reveni la alinierea cu adevărul nostru personal, cu sinele nostru cel mai intuitiv și natural. Această perioadă a anului ne oferă ocazia de a observa cum s-au schimbat convingerile noastre și ne inspiră să reînnoim modul în care ne raportăm la filozofiile și ideologiile noastre directoare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop iarnă: Cele 3 zodii de care să te ferești iarna aceasta! Urmează trei luni de „faţa la pernă”