Horoscop iarnă: Cele 3 zodii de care să te ferești iarna aceasta! Urmează trei luni de „faţa la pernă”

Trei semne astrale nu vor fi tocmai în apele lor în iarna anului 2022-2023! Până în primăvară, va trebuie să avem grijă cu ele, să ne purtăm cu mănuși!

13 nov. 2022, 17:47
Horoscop iarnă: Cele 3 zodii de care să te ferești iarna aceasta! Urmează trei luni de „faţa la pernă”

Horoscop iarnă:  Este vorba despre trei semne zodiacale destul de greu încercate în acest an, zodii care vor fi ceva mai arțăgoase, pentru care răbdarea cu oamenii a ajuns la un punct critic. Ar fi bine să reușim să le înțelegem, să empatizăm mai mult cu ele, să le ascultăm în primul rând. Dacă au nevoie de ceva, atunci despre asta e vorba: vor să fie auzite pe bune!

Prima din aceste trei zodii este Capricornul. 2022 nu a fost anul acestor nativi de pământ, iar cele mai grele momente vor veni pentru ei, ca o cireașă pe tort, iarna asta.

Toate problemele nerezolvate la timp se întorc acum ca un bumerang. Cea mai critică lună va fi ianuarie 2023, când Capricornii s-ar putea certa inclusiv cu cele mai de încredere persoane.

Aceste 4 zodii vor fi în lumina reflectoarelor în noiembrie. Află de ce sunt norocoase și dacă te numeri printre ele!

Dacă nu conștientizează că nu se poziționează corect asupra oamenilor din jur, îi vor pierde până și pe cei mai fideli prieteni.

Horoscop iarnă:  Pe această listă se află și Balanțele, care au ca lună complicată februarie! În decembrie și ianuarie mai dreg ele busuiocul cumva, însă în primele luni ale lui 2023 nu vor mai putea fugi de responsabilități, de asumarea anumitor greșeli pe care le-au făcut voit sau nevoit.

Mulți dintre nativii de aer, în loc să își ceară scuze și să o ia de la zero, tind să fie extrem de certăreți, de combativi fără să li se reproșeze ceva neapărat.

Trei zodii care vor avea noroc la bani înainte de Crăciun, rup cardul în luna cadourilor!

Horoscop iarnă:  Mofturoşi vor fi în perioada care vine și Peștii. Și ei au avut multe obstacole de trecut în anul 2022, iar nota de plată vine abia acum. Cu toate că sunt cei mai așezați din aceste trei zodii, în sensul că majoritatea Peștilor și-au refăcut viața cumva, în ianuarie apar probleme pe care le-au ignorat complet. Acele probleme își pun amprenta asupra familiei lor și a cercului de prieteni. Atenție la neatenție!