Atenţie, a sоsit vremea întunecată a trădărilоr şi înşelării. Ce aduce Venus în Peşti, pentru fiecare semn al zоdiacului

Pe 5 aprilie, Venus a intrat în Pești, semn al idealismului și secretelor. În acest semn, puterea acestei planete crește de multe ori. Oamenii devin mai sensibili, mai plini de compasiune, dar şi mai creduli. Acest timp este favorabil pentru creativitate, artă și caritate.

10 apr. 2022, 15:33
Atenţie, a sоsit vremea întunecată a trădărilоr şi înşelării. Ce aduce Venus în Peşti, pentru fiecare semn al zоdiacului

Cu Venus în Peşti, toată lumea va deveni mai încrezătoare și va ceda cu ușurință înșelăciunii, iar riscul de a deveni victima escrocilor va crește în această perioadă, spun astrologii. Pentru unii, este posibil să existe dorința de a se înscrie într-o sectă. În acest moment, sub aceste auspicii, mulți se vor simți singuri și izolați de lume.

Oamenii vor deveni mai puțin practici, vor visa cu ochii deschiși și vor visa la iubirea ideală. În același timp, se pot stabili relații cu străinii, sau este un timp favorabil încheierii de tratate de pace.

Pe 18 aprilie, Venus în Pești va forma un sextil cu Uranus, așa că în acest moment sunt posibile reforme care vor avea legătură cu securitatea socială, sănătatea, dreptul și serviciul penitenciar. De asemenea, pot fi afectate ideologia, instituțiile religioase, orice servicii secrete și instituțiile închise. Este posibil ca sistemul financiar să se schimbe. Popularitatea criptomonedelor este probabil să crească, precum și valorea lor de piaţă. Inovațiile sunt posibile în cosmetologie, parfumerie, industria frumuseții, industria chimică.

La sfârșitul lunii, Venus va face conjuncție cu Neptun și apoi cu Jupiter. În acest moment, sunt posibile tulburări din cauza problemelor sociale. „De asemenea, este probabil să apară temeri și complexe, noi viruși și o complicație a situației epidemiologice„, mai avertizează astrologii.

Citeşte şi Horoscopul personal al lui Volodimir Zelenski. Luna Neagră Lilith îl pune la grea încercare luna aceasta, ce spun marii astrologi

Berbec

În acest moment, puteți să vă întâlniți dragostea ideală, să supraviețuiți infidelității sau să deveniți victima unui escroc, poate chiar a unui escroc sentimental.

Taur

Acum în centrul atenției tale va fi tema prieteniei. Prietenul tău poate deveni persoana iubită. Este posibil aceasta să fie o persoană aflată acum departe.

Gemeni

În acest timp, va trebui să muncești din greu la locul de muncă. Sub aceste auspicii există riscul de a avea o aventură cu șeful tău.

Rac

Acum vi se va trezi interesul pentru cultură, tradiții, filozofie și artă. O relație cu o persoană foarte educată sau faimoasă este posibilă.

Leu

În acest moment, puteți primi o sumă mare de bani, puteți face o afacere comună sau vă puteți găsi un iubit.

Fecioară

Acum este momentul potrivit pentru orice parteneriat. Puteți să vă anunțaţi logodna sau chiar să mergeți la oficiul registrului stării civile.

Citeşte şi Fecioara Maria, vindecătorul rănilor, mesaj de binecuvântare la sfârşitul săptămânii

Balanţă

La serviciu, colegii cu care lucrezi vor simți simpatie pentru tine. O aventură cu un subordonat sau coleg este posibilă.

Scorpion

Venus în Pești îți va aduce noi relații romantice. Acum îți poți întâlni dragostea ideală.

Scorpion

Acum, subiectul familiei și căminului va fi foarte important pentru tine. Te vei simți fericit lângă vatră. Acum este un moment bun pentru a redecora sau a cumpăra mobilier frumos.

Capricorn

Venus în Pești vă va aduce comunicare plăcută, multe cunoștințe, întâlniri și călătorii. În călătorie, îți poți întâlni dragostea. Învățarea vă poate oferi multă plăcere.

Vărsător

În acest moment, veți foarte interesat de subiectul finanțelor. Banii pot veni prin predare, cursuri de artă, călătorii lungi. Puteți obține multă plăcere învățând limbi străine.

Peşti

În acest moment, cel mai bine este să ai grijă de tine, de aspectul tău, de trup și de lumea interioară. Momentul potrivit pentru a vizita o cosmeticiană și un stilist.