Horoscopul personal al lui Volodimir Zelenski. Luna Neagră Lilith îl pune la grea încercare luna aceasta, ce spun marii astrologi

Astrologul Anastasia Şirokova, profesor şa renumita Şcoală de Astrologie Pavel Globa, a alcătuit un horoscop personal pentru președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, și i-a prezis viitorul.

09 apr. 2022, 22:02
Horoscopul personal al lui Volodimir Zelenski. Luna Neagră Lilith îl pune la grea încercare luna aceasta, ce spun marii astrologi

Volodimir Zelenski, înainte de a fi președinte, a fost o personalitate binecunoscută în show-business, cu carismă recunoscută. Director artistic al Studioului Kvartal-95, producător TV, actor, regizor, scenarist, bogatul său trecut creativ este confirmat de horoscopul alcătuit de Şirokova.

Soarele în Vărsător, împreună cu Venus, arată o persoană creativă, Luna în semnul Leului spune același lucru – acestea sunt semnele unui artist adevărat„, spune astrologul.

Totuşi, locația apropiată a lui Jupiter și misterioasa Lună Neagră Lilith – demonul interior prezent în diagrama oricărei persoane, își lasă amprenta asupra soartei președintelui. „În harta lui Zelenski, punctul „fictiv” Lilith se află în semnul Racului, ceea ce înseamnă mari probleme pe tema familiei sau a patriei. În plus, Jupiter – planeta puterii, a legitimității, a viziunii asupra lumii, a expansiunii conștiinței – se află într-o poziție dăunătoare, în exil și retrofază. Alături de Lilith, acest lucru poate da un complex de putere – mari ambiții cu puține oportunități„, a descifrat Şirokova intențiile și potențialul preşedintelui Ucrainei.

Citeşte şi Cristina Demetrescu: „Lilith îţi face ultimele tumbe! Va fi un pas înainte, patru înapoi, se sparge buba după 14 aprilie”

Astrologul a lămurit și stilul de comportare al liderului ucrainean: Saturn, Marte și Jupiter sunt în semnul Lunii și în retropoziție, iar poziția lui Saturn este în exil. „Fazele retrograde ale planetei puterii lui Jupiter, precum și Saturn și Marte, pot face o persoană un adept: este invitat, numit, pus într-o poziție – de parcă soarta însăși l-ar conduce la asta, dar în același timp timp s-ar putea să nu fie chiar liber în alegerea unei strategii și a instrumentelor”, a mai spus astrologul.

În viitorul apropiat, încă de la mijlocul lunii aprilie, după cum reiese din harta de tranzit, va exista o întoarcere a lui Lilith – punctul întunecat al Lunii. Potrivit unui expert în corpuri cerești, acesta este un fenomen destul de rar și dificil pentru toată lumea, care are loc în viața unei persoane aproximativ o dată la nouă ani și marchează un nou ciclu de ispite și teste în materie de etică. „Înseamnă o adevărată criză internă în ceea ce privește autoritatea cuiva. În plus, sunt posibile conflicte cu autoritățile externe. Planeta surprizelor, schimbării și transformărilor revoluționare, Uranus, sugerează un moment tensionat pe tot parcursul anului. Iar Zelenski este acum la o vârstă în care o persoană este forțată să schimbe ceva în viața sa sub influența circumstanțelor. Această perioadă se va încheia în cele din urmă abia în primăvara lui 2023”, a  prezis Şirokova.

Citeşte şi Horoscop Paşte 2022. Trei zodii care vor avea o minivacanţă de coșmar. Nimic nu va merge conform planurilor