Atenţie, bărboşii sunt mai expuşi coronavirusului. Centrul de Control al Bolilor recomandă ca protecţie mustaţa lui Hitler FOTO

Centrul de Control şi Prevenţie a Bolilor din SUA avertizează cu privire la tipurile de barbă care favorizează infectarea cu coronavirus şi a realizat un infografic cu recomandările care ar trebui urmate de cei care chiar doresc să-şi păstreze păr pe faţă.

27 feb. 2020, 07:46

Principala sugestie adresată bărbaţilor este aceea de a se rade complet pe faţă, dar dacă totuşi insistaţi să fiţi în pas cu vremurile moderne, CDC vine cu câteva sugestii din care să alegeţi un model. Sunt 13 tipuri de frizuri faciale acceptate şi 18 care ar favoriza infecţia cu coronavirus. Explicaţia este simplă, părul poate fi purtător de viruşi, iar în apropierea gurii poate interfera cu respiraţia, ducând astfel la infectarea organismului.

Citeşte şi Casa Regală Britanică, în panică din cauza coronavirusului. Copiii Prinţului William sunt în pericol de a fi fost infectaţi

Cele mai răspândire forme acceptate şi sugerate sunt tipurile de mustăţi, între care „mustaţa lui Hitler”, care în grafică este trecută „periuţă de dinţi”. De asemenea, alte tipuri acceptate sunt „mustaţa Zorro” sau „mustaţa Zappa”.

Recomandările CDC: