Aţenţie, deţinut evadat! Poliţia a blocat căile de acces şi a alarmat punctele de frontieră

Un deţinut de la Penitenciarul Timişoara este căutăt de forţele de ordine, după ce bărbatul a evadat de la punctul de lucru unde a fost repartizat. Poliţia a blocat străzile şi a alertat poliţia frontieră în vederea prinderii bărbatului.

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 08:40

Potrivit unui comunicat de presă al Penitenciarului Timişoara, în jurul orei 07:30, miercuri, deţinutul Kovacs Sandor Gyorgy, în vârstă de 36 de ani, condamnat definitit la 2 ani şi şase luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Acesta se afla în regim deschis şi lucra la un sediu Fan Curieri, de unde a evadat. 

”În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră”, se arată în comunicat. 

Părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani.

 Ulterior, la scurt timp de la evadare, bărbatul a fostt prins de către autorităţi în apropierea locului de unde plecase.

 


loading...