ATENȚIE. Din 23 august 2023 începe Mercur retrograd în Fecioară! Ce să faci și ce să nu faci când Mercur este retrograd

În ciuda acestei liste sfinte de „ce trebuie" și „nu trebuie" retrograd de Mercur, reține că nu ar trebui să urmezi niciodată aceste reguli ca un adept ascultător și fără simțul liberului arbitru.

22 aug. 2023, 21:54
ATENȚIE. Din 23 august 2023 începe Mercur retrograd în Fecioară! Ce să faci și ce să nu faci când Mercur este retrograd

Termenul „Mercur retrograd” a trecut de la a fi un secret deschis printre adepții de cult ai zodiacului la cel mai fierbinte subiect de pe cer în 2019. De atunci, a devenit un cuvânt la modă care ne vine în minte ori de câte ori ceva nu merge bine. Știind că există un motiv cosmic pentru care ai făcut o mare greșeală de judecată, îți amintește că ești doar om. La urma urmei, a fi uman implică faptul că ești frecvent la mila a ceva mult mai mare decât tine.

Chiar dacă Mercur retrograd poate face ca comunicarea să devină grea și dificultățile tehnice să apară în cel mai rău moment posibil, există pași pe care îi putem urma pentru a evita să ne agravăm problemele în această perioadă.

Mercur retrograd 23 august – 23 septembrie 2023. Ce energii declanșează „mersul înapoi” al planetei intelectului prin zodia perfecționistă a Fecioarei

În ciuda acestei liste sfinte de „ce trebuie” și „nu trebuie” retrograd de Mercur, reține că nu ar trebui să urmezi niciodată aceste reguli ca un adept ascultător și fără simțul liberului arbitru. Viața se întâmplă și uneori suntem forțați să facem exact opusul a ceea ce ni se spune să nu facem. Ca să nu mai vorbim de faptul că Mercur este cunoscut drept planeta unica, deoarece este singura altă planetă care poate călători în Lumea de Subteran și înapoi fără a fi rănită. Mercur doar joacă cu noi în timp ce este retrograd, așa că nu ar trebui să ne simțim rău pentru că facem același lucru. De fapt, Mercur vrea să încercăm ceva nou, iar rezultatul este întotdeauna mai nelegiuit decât ne-am propus.

De asemenea, este important să reții că este imposibil să eviti orice surpriză care iti apare, așa că Mercur retrograd are un scop important. Mercur retrograd ne obligă adesea să ne simțim pierduți înainte de a ne simți în sfârșit găsiți, expunând erorile care trebuie corectate și scoțând la lumină povești neterminate. Și mergând cu fluxul acestei energii și lucrând cu ea mai degrabă decât împotriva ei, poti profita de această oportunitate și iti poti accelera creșterea.

Cele mai bogate zodii în luna septembrie. Nativii uită de probleme și reușesc să depășească momentele grele care nu îi lasă să se bucure de viață

Iată ce ar trebui și nu ar trebui să faci în timpul retrogradului Mercur
CE SĂ FACI
1. Accepta o perioadă de reflecție, revizuire și reînnoire.
În timpul lui Mercur retrograd, orice cuvânt care începe cu prepoziția „re” este un indicator de succes. Acest retrograd dorește să revizuiți problemele nerezolvate și misterele din trecut și să repornesti, să reconectezi, să reînnoiesti, să reasamblezi, să recitesti, să reiei, să rescrii, să recalculezi, să reconstruiesti, să te alături, să te relaxezi, etc.

2. Experimentează cu lucruri noi și mergi într-o direcție nouă.
Bucură-te de fiorul de a ști că puține, dacă există, dintre circumstanțele tale actuale sunt permanente. Revin-o pe pași pentru a vedea ce ai ratat prima dată. Explorează căi la care nu te-ai gândit până acum. Priveste în jur și vezi ce iti place, pentru că Mercur nu te presează să iti iei niciun angajament major în acest moment.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.