ATENTIE! E 03.03.2024! Schimbări puternice în viaţă, un portal magic se deschide

Duminică, 3 martie, este a treia zi, din a treia luna a anului. O zi puternica din punct de vedere numerologic si energetic.
Filip Stan
02 mart. 2024, 22:10
ATENTIE! E 03.03.2024! Schimbări puternice în viaţă, un portal magic se deschide

Portal magic, Energia cifrei 3
Pentru a intelege mai bine magia cifrei 3, ia in calcul urmatoarele “coincidente”. Traim intr-o lume tridimensionala, pe a treia planeta de la soare si toata viata noastra are trei elemente principale: inceput, mijloc si final, nastere, viata, moarte.

Nu e de mirare atunci ca ziua de 3 martie este una de o insemnatate numerologica puternica. Asa cum spuneam, va fi ziua 3 din luna 3. Se activeaza astfel un cod puternic al creativitatii, al abilitatii de exprimare, de creare si manifestare.

Când ne părăsește îngerul păzitor. Părintele Pimen Vlad: „Îngerul nostru nu suportă mirosul urât, iar păcatul împrăștie un miros urât”
Energia acestei zile ne ajuta sa reflectam la povestea vietii noastre pentru a ne asigura ca scriem ceea ce trebuie. Suntem cocreatorii acestei calatorii prin viata si, desi nu controlam tot timpul evenimentele, putem controla modul in care ne comportam cand acestea apar si putem controla ceea ce devenim dupa aceste evenimente. Deci, numarul reprezinta dezvoltarea, alinierea sufletului, mintii si a corpului.

03.03 (33) – Numerologie
Cifra 3 reprezinta, din punct de vedere numerologic, caramida. Cea care ajuta la construirea a ceea ce vrem noi sa construim in viata. Numarul 3 reprezinta vocea sinelui interior, cel care detine adevarul absolut despre noi insine, cel care ne ghideaza si care ne arata directia corecta.

Numarul 3 este numarul expresiei. In luna martie, esti mai deschis comunicarii. Fii atent la ceea ce exprimi, asculta ce spun oamenii. Urmareste tonul vocii, evita cuvintele care judeca sau care sunt agresive, fii atent la limbajul trupului.

Anca Dimancea: „Pentru România, faptul noi suntem ca poziție pe glob pe zonă de Șarpe, acum, în anul de Dragon pot apărea niște cutremure”
Numarul 33 este o expansiune a numarului 3. Numarul 33 apartine liderilor spirituali si poarta mesaje despre unitate, conectivitate, iubire neconditionata. Vibratia numarului 33 are o puternica energie a vindecarii si descrie dorinta de a te transforma cu ajutorul iubirii, acceptarii, echilibrului si armoniei.

Martie 2023 – Schimbari de energie
Martie este una dintre cele mai schimbatoare luni din an. Au loc puternice schimbari de energie. Te poti simti tras si impins in toate directiile. Luna martie poate fi, insa, o luna plina de surprize. Fii deschis si mergi cu valul. Incearca sa nu te stresezi si sa iei lucrurile asa cum vin.

Luna este cu atat mai speciala cu cat exista si ziua de 3 martie. In aceste zile suntem incurajati sa spunem adevarul, sa cream echilibru intre minte, corp si suflet.  Foloseste-te de energia aceste luni pentru a te dezvolta. Ridica frecventa energiei inimii, a sufletului si a mintii. Stai in echilibru, mediteaza mai des, odihneste-te pentru a te reincarca energetic.

Mai multe, pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!