Anca Dimancea: „Pentru România, faptul noi suntem ca poziție pe glob pe zonă de Șarpe, acum, în anul de Dragon pot apărea niște cutremure”

Anca Dimancea a vorbit despre schimbările pe care vom simți în perioada următoare şi a făcut previziuni nu tocmai frumoase pentru ţara noastră.

02 mart. 2024, 19:00
Anca Dimancea: „Pentru România, faptul noi suntem ca poziție pe glob pe zonă de Șarpe, acum, în anul de Dragon pot apărea niște cutremure”

Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc, a dezvăluit cu ce provocări ne vom confrunta în următorii 20 de ani, întrucât Epoca de foc 9, care a început pe 4 februarie 2024, se va încheia abia pe 4 februarie 2043. Există, de asemenea, și mai multe schimbări pe care le aduce Anul Dragonului de foc, care, la rândul său, supune omenirea la diferite „teste” și tensiuni.

O să ziceți că iar vă spun lucruri negative, dar vreau să vi le spun, pentru că e mai bine să fii informat, decât să vând gogoși, cum fac alții. Pe lângă faptul că e perioadă de foc, vine și cu o continuare, în anul Dragonului de foc pot continua războaiele, pot chiar să se accentueze. Deja văd că oamenii s-au obișnuit.”, a declarat Anca Dimancea, în cadrul emisiunii Wownews.

Zodiac chinezesc 2024. Anca Dimancea anunţă semnele care dau lovitura pe toate planurile

Nici România nu va fi păzit de toate aceste fenomene neplăcute, anunță Anca Dimancea. Pot exista mai multe cutremure în perioada următoare, alunecări de teren și chiar incendii, care vor cuprinde predominant sudul fiecărui continent.

Pentru România, faptul noi suntem ca poziție pe glob pe zonă de Șarpe, acum, în anul de Dragon pot apărea niște cutremure, poate nu atât de mari ca în an de Șarpe, pot apărea alunecări de teren, cu case cu tot, râpe formate, niște transformări în ceea ce privește relieful, vor fi și pe glob mai mari.

Incendii foarte multe chiar și la noi în țară. Sudul e foarte afectat, vor fi foarte multe probleme, atacuri teroriste, violențe, asta aduce steaua 7, vorbim de Grecia, Turcia. Faptul că lipsește apa din anul Dragonului, amuleta anului este obligatorie pentru acest an, ca să ne meargă bine și să avem echilibru.”, a continuat specialista.

Anca Dimancea, reguli feng shui despre cum trebuie să ne decorăm casa în 2024. Cum să faci bani cu regulile Feng Shui. Aşa vei avea parte de belşug

Anca Dimancea, avertisment pentru oameni
Mai mult, în următorii ani trebuie să ne așteptăm și la mari probleme în ceea ce privesc anumite resurse important, vitale pentru omenire, anunță Anca Dimancea.

Când vor fi incendii pe planetă în anumite zone, pe sudul oricărui continent, vor apărea și accidente, pentru că e steaua 7, răscoale, ieșiri în stradă și tot așa, ceva violent cu sânge în anumite regiuni, în alte regiuni pot apărea inundații și secetă masivă, de 5-6 luni la rând. Regimul apei e dat peste cap, undeva e în exces, în alte zone e pe minus. Fac și o precizare în premieră, următorii 20 de ani îi văd să fie o luptă crâncenă pentru apa potabilă. Apa va fi din ce în ce mai puțină, la noi nu o să fie chiar așa.”, mai spune Anca Dimancea.