Atenție, începe sezonul retrogradelor! Ce planete sunt retrograde în aprilie 2023

Retrogradele cauzează adesea întârzieri și eșecuri în zodia în care apar și tind să afecteze capacitatea planetei de a se exprima în mod normal.

01 apr. 2023, 12:47
Atenție, începe sezonul retrogradelor! Ce planete sunt retrograde în aprilie 2023

Revin planetele retrograde! Sper că ti-a plăcut pauza retrogradă, pentru că evenimentul înapoi va fi reintrodus oficial în cosmos în săptămânile următoare. Dacă ai nevoie de o recapitulare, nu a existat un singur retrograd planetar din ianuarie. Fără Marte, fără Venus și cu siguranță nici Mercur – nimic. Aminteste-ti, la fel de uşurată a fost toată lumea (efectele de la Marte retrograd au durat mult timp), lucrurile s-au mișcat încă cu viteză mare, mai ales având în vedere recentul echinocțiu de primăvară și impulsul astrologic al Anului Nou. În funcție de modul în care îl privești, singurul și singurul retrograd planetar din aprilie 2023 ar putea marca momentul perfect pentru a-ți trage respirația… sau să provoace și mai mult haos.

Horoscop Urania 1-7 aprilie 2023. Se anunţă surprize mari pentru zodii. Cine va fi în centrul unui taifun!

Ce este un retrograd?
O retrogradă are loc atunci când o planetă încetinește pe cer, părând să-și revină treptat prin zodiac. Retrogradele cauzează adesea întârzieri și eșecuri în zodia în care apar și tind să afecteze capacitatea planetei de a se exprima în mod normal. Atunci când o planetă interioară (adică Mercur, Marte, Venus, Jupiter și Saturn) staționează retrograd, esti garantat că vei simți efectele. Acest lucru poate cauza dificultăți atunci când vine vorba, de exemplu, de transmiterea de informații importante în timpul Mercur. Gândeste-te: probleme cu primirea de mesaje și e-mailuri, amânări ale călătoriilor și blocări ale rețelelor sociale. Instagram și Facebook sunt renumite pentru că s-au prăbușit în timpul retrogradului Mercur, pentru că planeta comunicării nu cruță nimic.

Previziuni RUNE aprilie 2023 pentru zodii. Runa ANSUZ aduce asperităţile asteniei de primăvară, dar WUNJO eliberează energii pozitive
Din fericire, atunci când planetele exterioare precum Uranus, Neptun sau Pluto sunt retrograde, este mult mai puțin probabil să întâmpini o anulare a zborului, din cauza a cât de departe sunt aceste planete de Pământ.

Ce planete vor fi retrograde în aprilie 2023?
Luna aceasta, Mercur va sta retrograd pentru a doua oară în acest an, marcând o perioadă importantă de revizuire, rafinare și renegociere. Deși retrogradele lui Mercur sunt incredibil de obișnuite, ele găsesc totuși o modalitate de a fi oarecum o pacoste, mai ales când vine vorba de a comunica eficient. Din fericire, spre deosebire de ianuarie, Mercur va fi singura planetă retrogradă luna aceasta, așa că nu ar trebui să existe prea mult haos. DAR, acest retrograd este chiar în urma primei eclipse din 2023, așa că energia lui Aprilie se va simți puțin dezordonată.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.