Horoscop Urania 1-7 aprilie 2023. Se anunţă surprize mari pentru zodii. Cine va fi în centrul unui taifun!

Începând de mâine, nativii din fiecare zodie se vor bucura de surprize mari, aşa că ar fi bine să vedeţi ce vă aşteaptă. Fie ca vorbim despre starea de sănătate sau situaţia financiară, ori dacă dragostea este în centrul atenţiei, astrele spun că fiecare lucru va aduce surprize, indiferent de zodia pe care o aveţi.

31 mart. 2023, 13:24
Horoscop Urania 1-7 aprilie 2023. Se anunţă surprize mari pentru zodii. Cine va fi în centrul unui taifun!

Horoscop Urania 1-7 aprilie 2023 Berbec 

Între 1 și 2 aprilie la prânz, posibile momente neplăcute trăite în forul interior, născute din întâmplări modeste ca importanță, dar care aruncă o lumină nefastă asupra unei persoane sau asupra unei relații sufletești a nativilor. Acut sentiment de neîncredere și de tratament nedrept decelabil în atitudinea nativilor față de o persoană dragă.

Între 2 aprilie, după ora 12:58′, și sfârșitul zilei de 4 aprilie, stare organică relativ instabilă, cu momente de bine, de relaxare sau de muncă fără stres care vor alterna cu momente de oboseală sau de plictiseală și cu tendința de a renunța (prea ușor sau prea repede) când vor da de pasaje mai grele în activitatea lor cotidiană, profesională sau casnică.

În ziua de 3 aprilie, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 11 iunie, va exercita o influență pozitivă asupra atitudinii față de banii câștigați prin efort personal, cât și cu privire la implicarea lor în activități profitabile din punct de vedere bănesc.

Horoscop TAROT lunar aprilie 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Responsabilitate și chibzuință. Între 4 aprilie, după ora 23:51′, și dimineața zilei de 7 aprilie, atmosferă mai comodă, mai onestă, mai calmă și mai potrivită pentru schimbul de opinii pe fondul influenței exercitate de Luna Plină în Balanță, din 6 aprilie, în plan

Din 7 aprilie, după ora, 8:30′, atenție concentrată pe o persoană sau veghe asupra felului în care decurg demersurile legate de un interes major (bănesc sau patrimonial ori profitabilă în plan socio-profesional prin susținere, subvenționare, scutire de taxe și impozite, reduceri și înlesniri), Berbecii fiind îngrijorați, și nu de ieri, de azi, de ipoteza unei subminări sau a unei proaste gestionări a „dosarului” cauzei lor de către o persoană incorectă sau incompetentă. Spor de energie, de entuziasm și de încredere în propriile forțe grație efectelor conjugate ale uriașilor Soare/Jupiter și risc scăzut de a comite greșeli din grabă și neatenție.

Horoscop Urania 1-7 aprilie 2023 Taur

Între 1 și 2 aprilie la prânz, cei care au o familie numeroasă, care pune tot timpul câte o nouă problemă în sarcina lor, vor fi puși în ipostaze mai complicate pentru că fie, deși mânați de bună credință, nu vor putea face față unei solicitări venite din partea rudelor, fie modul lor de viață socio-profesional nu le va permite să se dedice acestora așa cum și-ar dori, de unde și reproșurile, supărările și ripostele nedrepte.

Între 2 aprilie, după ora 12:58′, și sfârșitul zilei de 4 aprilie, atitudine detașată în relațiile sentimentale, oarecare tendință de evadare din stresul relațional; Taurii vor simți nevoia de libertate sau de singurătate (izolare) pentru a-și pune ordine în gânduri.

În ziua de 3 aprilie, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 11 iunie, va exercita o influență binevenită, pozitivă, pe mai multe planuri: fizic, psihic și comportamental. Mercur le va da stabilitate în gândire, pragmatism, obiectivitate, mod de viață cumpătat, soluții pentru (re)construcția de sine, fler în a evalua ofertele sau situațiile ivite pe nepusă masă în viața lor (surprizele lui Uranus din casa I a personalității, alături de Sensul vieții).

Între 4 aprilie, după ora 23:51′, și dimineața zilei de 7 aprilie, cele două case ale sănătății vor evolua sub semnul Lunii Pline în Balanță, din 6 aprilie, care va promova temperanța și stingerea reacțiilor organice (mult) prea intense.

Un factor bun pentru liniștirea sufletului și a trupului îl reprezintă părăsirea casei a XII-a de către planeta Mercur, care va intra, pe 3 aprilie, în zodia Taurului; până pe 11 iunie, ea va consolida funcțiile organice, intensificând procesele de învigorare. Din 7 aprilie, după ora 8:30′, relațiile parteneriale se vor desfășura într-un climat nou, mai profitabil pentru cooperare și înțelegere, asta nu înseamnă că, în cele două-trei zile invocate, nativii nu vor fi vigilenți.

Aprilie 2023 ne aduce o Lună plină în Balanță și o eclipsă de Soare în Berbec. La ce să ne așteptăm

Horoscop Urania 1-7 aprilie 2023 Gemeni
Între 1 și 2 aprilie la prânz, comunicare presărată cu accente neplăcute, stridente (prin ton) sau dezagreabile prin conținut. Posibile conflicte în trafic ori neplăceri în timpul unor deplasări de mai lungă durată.

Risc de a pierde șansa înscrierii la o formă de curs sau de concurs prin imposibilitatea de a se prezenta la un examen sau condiții exterioare care impun renunțarea, mai ales dacă asta presupune călătoria într-o altă localitate sau țară. Vești neplăcute care alarmează, enervează sau întristează.

Între 2 aprilie, după ora 12:58′, și sfârșitul zilei de 4 aprilie, activități domestice făcute cu simț de răspundere, metodic și eficient, relații normale cu rudele și cu părinții, mai ales că Gemenii își vor propune să nu se mai enerveze, indiferent ce pretenții sau obiecții vor ridica aceia. În ziua de 3 aprilie, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 11 iunie, va tranzita casa sănătății și a bolilor cronice, dându-le nativilor posibilitatea să analizeze atent acest sector de viață, analizând fără spaimă și cu atenție aspectele medicale care să le permită abordarea corectă a unei afecțiuni care durează de mai mult timp cu ameliorări și agravări repetate.

Între 4 aprilie, după ora 23:51′, și dimineața zilei de 7 aprilie, cele două sectoare ale relațiilor de prietenie și sentimentale se vor afla sub semnul Lunii Pline în Balanță, din 6 aprilie, care le va da mai multă subtilitate în abordarea dificultăților de acomodare, de înțelegere, de dialog ori de cooperare. Peisajul uman va fi mai degajat decât în ultimele săptămâni, pe fondul plecării planetei Mercur, în ziua de 3 aprilie, din zodia Berbecului și a intrării acestuia în zodia Taurului. Din 7 aprilie, după ora 8:30′, sănătate urmărită de neșansa unui guturai, a unei infecții în zona ORL sau la nivelul aparatelor renal, urinar, genital; prudență în cazul unor intervenții stomatologice (mai) complicate.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro