Atenţie la ce postaţi pe FACEBOOK! Vă puteţi trezi cu hoţii peste voi

Doi bărbaţi înarmaţi au jefuit casa greşită, după ce o adolescentă din Australia a postat o poză pe Facebook. 

RomaniaTV.net
28 mai 2012, 17:13
Atenţie la ce postaţi pe FACEBOOK! Vă puteţi trezi cu hoţii peste voi

O tânără australiancă, în vârstă de 17 ani, a postat pe reţeaua de socializare Facebook, o fotografie în care numără foarte mulţi bani din economiile bunicii sale, în vârstă de 72 de ani, din Sydney, Australia, potrivit Dailymail. Imaginea le-a „stârnit pofta” hoţilor. Doi bărbaţi n-au stat pe gânduri şi, înarmaţi cu un cuţit şi o bâtă, au atacat casa… greşită.

Cei doi bandiţi, mascaţi, cu mănuşi şi haine închise la culoare, au dat atacul la câteva ore după ce tânăra s-a lăudat pe Facebook cu economiile bunicii sale. Hoţii au spart casa părinţilor adolescentei, din oraşul australian Bundanoon, aflat la 120 de kilometri de Sydney. Aceştia au ameninţat-o pe mama acesteia, obligand-o să le spună unde sunt banii. Când femeia le-a spus că fiica ei nu mai locuieşte acolo, au luat o sumă mică de bani din casă şi alte câteva lucruri şi apoi au plecat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Poliţiştii care cercetează cazul cred că cei doi hoţi o cunoşteau pe adolescentă. De asemenea, anchetatorii au refuzat să dezvăluie informaţii despre setările contului de Facebook al adolescentei, spunând că aceasta este o „cheie” a rezolvării cazului.