Atenţie la cei mici, doi fraţi au murit în timp ce se jucau de-a super-eroii. Ambii copii erau vedete de televiziune

Doi copii, vedete de televiziune, cu vârste de 7 şi 11 ani, şi-au pierdut viaţa într-un tragic accident care a avut loc la Moscova, ei căzând de la etajul apartamentului unde locuiau cu părinţii.

07 mai 2020, 05:08
Atenţie la cei mici, doi fraţi au murit în timp ce se jucau de-a super-eroii. Ambii copii erau vedete de televiziune

Părinţii se aflau în casă în momentul producerii tragediei, dar erau preocupaţi cu propriile treburi. Potrivit StarHit, prima care a dat alarma a fost bunica, care locuia în cartier. Ea a declarat ulterior că a sunat-o o prietenă și i-a cerut să verifice camera băieților, pentru că geamurile erau larg deschise. Femeile s-au grăbit spre copii, dar era prea târziu, aceştia căzuseră deja de la etaj.

Anchetatorii ajunşi la fața locului au încercat să înțelege care au fost circumstanțele în băieții s-au urcat pe pervaz, ajungând la concluzia că foarte probabil s-au jucat de-a supereroii. Pereții din camera băieților sunt complet acoperiți de desene și afișe cu Spider-Man.

Citeşte şi Doctorii ruşi din prima linie cedează în lupta cu COVID-19. Un al treilea medic s-a aruncat de la etaj

Băiatul cel mare, în vârstă de 11 ani, era cunoscut din show-ul de televiziune Evening Urgant, emisune bazată pe modelul show-urilor americane de genului celui susţinut de David Letterman. De asemenea, fratele său de 7 ani, a luat şi el parte la mai multe filmări.

Familia este cercetată acum pentru moarte din neglijenţă.