Atenţie la conduita în avion. Cum a ajuns să călătorească un pasager beat şi isteric FOTO

Un individ beat şi isteric care călătorea cu avionul din Islanda la New York a fost pus la punct de ceilalţi pasageri din avion într-o manieră care poate părea abuzivă, dar care a fost singura care a dat rezultate.

RomaniaTV.net
05 ian. 2013, 13:59
Atenţie la conduita în avion. Cum a ajuns să călătorească un pasager beat şi isteric FOTO

Multe persoane care se tem să zboare cu avionul au obiceiul să-şi dea curaj consumând băuturi alcoolice. La fel a făcut şi un islandez de 46 de ani, care călătorea de la Reykjavik la New York, dar care în timpul zborului a făcut un atac de panică şi a devenit de-a dreptul isteric.

Bărbatul a început să urle că avionul se va prăbuşi, a scuipat alţi pasageri şi chiar a încercat să sufoce o femeie. Panicaţi mai mult de comportamentul individului, decât de posibilitatea ca spusele lui să se adeverească, ceilalţi pasageri au luat măsuri extreme: l-au imobilizat pe bărbat şi l-au lipit cu bandă adezivă de scaun, având grijă să-i astupe şi gura foarte bogată.

Momentul a fost imortalizat de un american aflat la bord, care a trimis fotografia unui prieten, care a posat-o apoi pe contul său de pe platforma Tumblr, alături de un rezumat al evenimentelor.

Pasagerul violent şi-a recăpătat libertatea abia după aterizare, când a fost escortat de poliţie în afara aparatului de zbor. Procurorii nu au formulat, însă, acuzaţii împotriva lui, deoarece pasagerii din avion au fost reticenţi când au fost rugaţi să fie audiaţi în calitate de martori.