Atenţie la Mercur în retrograd în luna Septembrie! Zodiile trebuie să aibă grijă

Specificul astrologic al lunii Septembrie este unul de coșmar având în vedere poziția retrogradată a planetei Mercur. Nativii zodiacului sunt atenționați de către astrologi să se păzească de orice potențială situație despre care au până și cea mai mică îndoială conform căreia ar fi una primejdioasă pentru ei; în special nativii Pești trebuie să fie atenți la relațiile cu persoanele apropiate, nativii Vărsător să aibă grijă pe plan profesional iar nativii Leu pe plan financiar. Iată ce te așteaptă în luna Septembrie în funcție de zodia ta!

RomaniaTV.net
17 aug. 2020, 13:47
Atenţie la Mercur în retrograd în luna Septembrie! Zodiile trebuie să aibă grijă

Berbec. Posesorii însemnului zodiacal al Berbecului vor avea de tras pe plan profesional. Se poate să pierdeți șansa de a mai lua parte la unele colaborări sau, și mai rău, pierdeți clienți valoroși pentru afacere.

Taur. Nativilor Taur s-ar putea să nu le meargă prea bine în cazul în care se află în căutarea unui loc de muncă și asta nu din cauza lor. Există totuși șansa să fiți neîndemânatici și asta vă poate trage în jos.

Gemeni. Pentru nativii Gemeni luna Septembrie este una de cotitură fără doar și poate. Au muncit mult pentru a ajunge în acest punct și încep să se reverse incertitudini peste aceștia și să fie neliniștiți.

Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro