Atenţie la produsele de frumuseţe! O tânără arată ca un monstru după ce şi-a vopsit părul

O femeie de 32 de ani a cumpărat vopsea de păr ca să îşi coloreze podoaba capilară acasă. Imediat după ce a aplicat-o, a făcut o reacţie alergică ce i-a pus viaţa în pericol.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 09:57
Atenţie la produsele de frumuseţe! O tânără arată ca un monstru după ce şi-a vopsit părul

„Credeam că o să-mi explodeze capul!”, a mărturisit Selma Jesus, o femeie de 32 de ani din Marea Britanie. Selma a cumpărat o vopsea de păr pe care o folosea, aceeaşi marcă pe care o folosea de ani buni. De data aceasta însă, şi-a ales o nuanţă diferită. După ce şi-a aplicat pe cap vopseaua, femeia a făcut o reacţie alergică puternică. I s-a umflat toată faţa, apoi gâtul şi abia mai putea să mai respire. A chemat ambulanţa, iar medicii i-au făcut o injecţie şi i-au prescris nişte medicamente care să-i permită să respire şi să înghită normal.

După câteva ore însă, simptomele s-au acutizat şi femeia s-a dus direct la spital. Femeia rămăsese şi fără vedere, după ce pleoapele i se umflaseră foarte tare, iar capul îl simţea ca pe o „minge de fotbal”.

Reacţia alergică la vopseaua de păr a lăsat urme pe faţa ei vreo săptămână. Selma a recunoscut însă că nu a testat vopseaua conform prospectului. Cazurile în care apar asemenea alergii la vopseaua de păr sunt foarte rare.