ATENŢIE! Poze ce vor ÎNLĂCRIMA şi cei mai RECI OAMENI. Un ŞOARECE curajos încearcă să îşi salveze PRIETENUL

O serie de fotografii surprinse într-o grădină zoologică din China au uimit internetul, arătând încă odată că animalele sunt mai bune decât oamenii.

20 aug. 2013, 10:06

Cu toate că nu avea nicio şansă în faţa unui şarpe flămând, de abia ieşit din hibernare, o rozătoare curajoasă a încercat să îşi salveze prietenul din gura prădătorului feroce. Îngrijitorii unei grădini zoologice chinezeşti au avut surpriza de a asista la un moment unic, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Povestea înduioşătoare a câinelui care a rămas fără un ochi, după ce a SALVAT o fetiţă de la MOARTE

Astfel, ei au aruncat doi şoareci în acvariul unui şarpe, pentru a-l hrăni, dar au rămas surprinşi în momentul în care unul dintre ei a început să îi sară în cap reptilei şi să o muşte, în timp ce amicul său era înghiţit de viu. Din nefericire pentru el, în mod evident, tentativa a eşuat, însă gestul său a rămas întipărit în minţile a milioane de oameni, arătând uimitoarea lume a animalelor care de multe ori trece neobservată. Imaginile dovedesc că atât prietenia, cât şi curajul şi compasiunea nu au fost inventate de oameni. Mai mult, nu ai nevoie de cuvinte să arăţi că iubeşti pe cineva, ci de fapte.

Citeşte şi Scenă desprinsă dintr-un film cu zombi: Un ŞARPE DECAPITAT şi-a atacat propria coadă

Într-un final, cu toate că a încercat să se ascundă după ce a realizat că nu poate să îşi salveze amicul, şi al doilea şoricel a ajuns în stomacul târâtoarei cu sânge rece.