ATENŢIE, ŞOFERI! 6 drumuri naţionale cu circulaţia închisă, traficul paralizat în Sinaia

Publicat: Joi, 30 Noiembrie 2017 09:09 // Actualizat: Joi, 30 Noiembrie 2017 13:22 // Sursa: romaniatv.net

Şase drumuri naţionale sunt închise miercuri dimineaţă din cauza conditiilor meteo. De asemenea, în staţiunea Sinaia (judeţul Prahova ), cu ocazia desfăşurării festivităţilor oficiale pentru Ziua Naţională a României, circulaţia rutieră va fi închisă în data de 01 decembrie 2017, pe mai multe sectoare de drum.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, facem câteva precizări.

Din cauza numărului mare de autoturisme, circulaţia rutieră pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti – Braşov se desfăşoară îngreunat, în condiţii deaglomeraţie, pe tronsonul Cornu de Sus –Comarnic şi în zona staţiunii montane Buşteni, în judeţul Prahova. În acelaşi judeţ, se circulă îngreunat pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti(pe ambele sensuri).

Se circulă în condiţii de aglomeraţie la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti în DN7, la Bascov (judeţul Argeş). S-a format coloană de autoturisme, în mişcare, de aproximativ doi kilometri.

De asemenea, din pricina număruluimare de automobilişti care intenţionează să petreacă această minivacanţă în străinătate, se circulă îngreunat (coloană de autoturisme, în mişcare, de aproximativ doi kilometri) pe autostrada A1Arad – Nădlac, la ieşirea dinţară prin punctul de trecere a frontierei NădlacII. Pentru evitarea aglomeraţiei, autorităţile recomandă utilizarea punctului de trecere a frontierei Nădlac I (vechiul punct, prin care deplasarea se face fluent, fără probleme) sau a altor puncte.

Pe sensul către Râmnicu Vâlcea al DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea se circulă în condiţii de aglomeraţie la ieşirea de pe autostradă şi pe raza judeţului Vâlcea.

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în zilele de 30 noiembrie şi 01 decembrie 2017, circulaţia vehiculelor, altele decâtcele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă pe anumite sectoare de drum, astfel:

- pe Autostrada A2, pe tronsonul Bucureşti (intersecţia A2 cu Centura Bucureşti) - Fundulea - Lehliu - Feteşti - Murfatlar (intersecţia A2 cu DN3) , este interzisă circulaţia vehiculelor cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, pe ambele sensuri de mers, joi, 30 noiembrie, în intervalul 16:00 - 22:00 şi vineri, 1 decembrie, în intervalul 06:00 - 22:00;

- pe DN7, pe tronsonul Piteşti (ieşire din municipiu)- Râmnicu Vâlcea - Veştem (intersecţie DN7 cu DN 1), este interzisă circulaţia vehiculelor cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe ambele sensuri, joi, 30 noiembrie, în intervalul orar 16:00 - 22:00 şi vineri, 1 decembrie, în intervalul orar 06:00 - 22:00;

- pe DN39, pe tronsonul Agigea (intersecţia DN 39 cu DN39A) - Mangalia (intrarea în municipiu), este interzisă circulaţia vehiculelor cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe ambele sensuri de mers, joi, 30 noiembrie, în intervalul 16:00 - 22:00 şivineri, 1 decembrie, în intervalul 06:00 - 22:00.

De asemenea, în staţiunea Sinaia (judeţul Prahova ), cu ocazia desfăşurării festivităţilor oficiale pentru Ziua Naţională a României, circulaţia rutieră va fi închisă în data de 01 decembrie 2017, pe următoarele sectoare de drum:

- Bulevardul Carol I, între sensul giratoriu de la Hotelul Internaţional şi intersecţia cu Strada Gării (sensul giratoriu Petrom), pentru parada militară şi oficială, între orele 12:50 - 13:45;

- Strada Eroilor (cimitirul Eroilor), de la intersecţia dintre Strada Spătar Mihail Cantacuzino cu Strada Mănăstirii şi intersecţia dintre Bulevardul Ferdinand cu Strada Eroilor, pentru slujba religioasă şi depunerea de coroane de flori, în intervalul orar 13:45 - 14:15;

- Strada Octavian Goga, între intersecţia cu Bulevardul Carol I şi intersecţia cu Strada Eroilor, pentru slujba religioasă şi depunere de coroane de flori, în intervalul orar 13:45 - 14:15.

Le recomandăm conducătorilor autosă respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri care asigură devierea circulaţiei şi să folosească următoarele rute ocolitoare:

- Calea Bucureşti - Calea Prahovei - Calea Braşovului - DN1;

- Calea Bucureşti - BulevardulRepublicii - Strada Mihai Kogălniceanu - Strada Theodor Aman - Strada Căşeriei - Strada Furnica - Strada Mănăstirii - Strada Eroilor - Bulevardul Carol I - Bulevardul Ferdinand - DN1.

Având în vedere că Administraţia Naţională deMeteorologie a emis pentru astăzi o informare şi mai multe atenţionări de vreme rea pentru numeroase zone ale ţării, sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se intereseze despre prognoza meteorologică şi starea drumurilor pe care urmează să se deplaseze, iar în timpul călătoriei să manifeste prudenţă sporită la volan şi să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile meteo-rutiere.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cum se circula drumul la munte drumuri închise meteo tarea drumurilor trafic vreme
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8068
RON
28 Feb
noapte 1 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H