Atenţie, şoferi! Amenzi usturătoare dacă aruncaţi gunoaiele pe geam

O nouă lege a fost adoptată. Şoferii care aruncă gunoaie sau mucuri de ţigară pe geamul maşinii riscă să primească o amendă de 2.500 de lei. Poliţiştii vor folosi ca probe filmările de pe camerele de monitorizare pentru a-i sancţiona pe cei care încalcă legea.

10 dec. 2014, 10:14
Atenţie, şoferi! Amenzi usturătoare dacă aruncaţi gunoaiele pe geam

Legea 515 a fost modificată cu privire la localităţile urbane şi rurale şi se vor da amenzi mari persoanelor care vor arunca gunoaiele pe stradă, scrie mediafax.ro. Conform proiectului de lege, aruncarea resturilor menajere, a obiectelor şi a lichidelor pe ferestrele apartamentelor, dar şi aruncarea la întâmplare a gunoaielor şi a mucurilor de ţigară din maşini vor fi sancţionate cu amendă de la 1.000 de lei la 2.500 de lei.

Citeşte şi Gunoiul unora poate fi comoara altora. Vezi ce au găsit POLIŢIŞTII de FRONTIERĂ într-o PUBELĂ de gunoi VIDEO

„Văd mereu pe marginea drumurilor, pe marginea râurilor dezastru de mizerie şi nu se poate, avem o ţară aşa frumoasă şi este păcat să ne batem joc de ea”, a declarat deputatul Ioan Dîrza. „Până acum s-au mai dat amenzi pentru pungi cu apă aruncate de copii pe geam, pentru scrumiere golite din maşini, dar destul de puţine”, a spus Teodor Bălan, lider în cadrul Sindicatului Pro Lex.


loading...
Partenerii noștri