Atenţie, şoferi! Lucrări în desfăşurare pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa pe ambele sensuri de mers

Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor care circulă marţi pe Autostrada Soarelui ( A2 Bucureşti-Constnaţa) să manifeste prudență sporită la volan, să semnalizeze şi să se asigure corespunzător la schimbarea benzii de circulaţie din cauza lucrărilor care se desfăşoară pe autostradă. 

06 sept. 2016, 05:55
Atenţie, şoferi! Lucrări în desfăşurare pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa pe ambele sensuri de mers

CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marţi, 6 septembrie 2016, între orele 08:30 – 18:00, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul demers către Bucureşti, între kilometrii 25 şi 10+800 de metri, se reface marcajul care delimitează partea carosabilă de zona mediană.

Zona este semnalizată corespunzător.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan, să semnalizeze şi să se asigure corespunzător la schimbarea benzii de circulaţie.

De asemenea, CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marţi, între orele 10:00 – 17:00, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul demers către Constanța, între kilometrii 29 şi 29+500 de metri, se execută lucrări de reparații (înlocuire) a glisierelor din zona mediană, traficul rutier fiind restricționat pe banda 2.