Atenţie, şoferi! Un nou RISC MAJOR pe Autostrada Soarelui A2 Bucureşti-Constanţa, miercuri

CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, miercuri la ora 15:45, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul Drajna - Feteşti, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ploaie torenţială, vizibilitatea scăzând la aproximativ 50 de metri.

09 nov. 2016, 14:12
Atenţie, şoferi! Un nou RISC MAJOR pe Autostrada Soarelui A2 Bucureşti-Constanţa, miercuri

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să folosească luminile de întâlnire (obligatorii pe autostrăzi), să ruleze cu viteză adaptată şi să mărească distanţa în mers între autovehicule.

În plus, oamenii legii atrag atenţia că există risc de acvaplanare, astfel că şoferii trebuie să manifeste vigilenţă în trafic. 

COD GALBEN de PLOI TORENŢIALE în mai multe judeţe. Nu scăpăm nici de NINSORI şi VISCOL

Până în data de 15 noiembrie 2016, pe A2 se execută lucrări de întreţinere periodică (aşternere covoare asfaltice), pe sectorul cuprins între kilometrii 96 şi 117+500 de metri, pe tronsonul Lehliu-Gară – Fetești, pe câte o cale de rulare, cu redirecţionarea traficului pe banda a doua a sensului opus (implicit, autovehiculele care circulă din sens opus vor folosi prima bandă). În zona lucrărilor există restricţie de viteză de 60 km/h.

Tragedie rutieră pe Autostrada Soarelui. Accident în lanţ cu 29 de vehicule: patru morţi şi 56 de răniţi 

Un accident de circulaţie deosebit de grav s-a produs sâmbătă dimineaţa, la ora 8.37, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Constanţa. Prefectul de Călăraşi spune că au fost implicate în carambol 29 de autoturisme, 56 de persoane au fost rănite, iar patru şi-au pierdut viaţa. Detalii, aici.