ATENŢIE! Sunt trimise emailuri false în numele ANAF. Ce trebuie să facă românii care primesc astfel de mesaje

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a transmis, luni, un mesaj de avertisment pentru contribuabili să nu deschidă anumite emailuri pentru că sunt false și trimise în numele instituției.

27 iun. 2022, 19:31
ATENŢIE! Sunt trimise emailuri false în numele ANAF. Ce trebuie să facă românii care primesc astfel de mesaje

Reprezentații ANAF spun că prin aceste emailuri oamenii sunt informați că au plăți fiscale restante, deși în realitate nu este adevărat. Pagina de Facebook a „Fiscului” îi sfătuieşte pe românii care primesc astfel de mesaje să nu le deschidă, iar dacă acestea au fost deja deschise, să nu acceseze linkuri sau să descarce imagini cuprinse în acestea.

“Atenție! Emailuri false în numele ANAF! ANAF atenționează contribuabilii cu privire la emailuri false transmise în numele instituției, prin care contribuabilii sunt înștiințați că au plăți fiscale restante. Pentru siguranța dumneavoastră, vă sfătuim să nu deschideți aceste emailuri, iar dacă au fost deschise să nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut”, este mesajul transmis de ANAF pe Facebook.

Postare ANAF

Citeşte şi: STB introduce supracontrol în tramvaie și autobuze: ”Vor fi echipe de controlori care nu poartă vestele albastre cu însemnele de control”


loading...