Atenţie! Ţurţuri de jumătate de metru în centrul Capitalei VIDEO

Publicat: Vineri, 27 Ianuarie 2012 16:35 // Actualizat: Vineri, 27 Ianuarie 2012 16:50 // Sursa: România TV

Mai mulţi cetăţeni din centrul vechi al Capitalei au sunat la 112 din cauza ţurţurilor. Ajunşi la dimensiuni respectabile, de aproape jumătate de metru, ţurţurii sunt un pericol pentru trecători. Pompierii au venit cu autospeciale ca să dea jos bucăţile de gheaţă.

De acoperişurile clădirilor din Centrul Vechi al Capitalei, care au la parter cafenele şi baruri, atârnă ţurţuri de gheaţă lungi de aproape jumătate de metru. Câţiva locatari au sunat la 112 şi au cerut ajutorul pompierilor.

"Deci este o situaţie de urgenţă, dacă cineva iese din magazin, poate să îi cadă ţurţurele ăla în cap", a spus un pompier.

Mulţi dintre trecători au considerat că mai periculoase sunt clădirile vechi, decât bucăţile de gheaţă. "Balcoanele nereabilitate sunt periculoase, pentru că de un an de zile stă închisă zona asta. Pompierii au venit să dea ţurţurii jos, dar părerea mea e că şi balcoanele sunt periculoase", a spus un trecător.

Operaţiunea a durat aproximativ o oră şi jumătate, timp în care pompierii au tăiat toti ţurţurii care atârnau de acoperisul clădirilor din zonă.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Centrul Vechi pietoni pompieri Romania sub zapada ţurţuri
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 ian 22:13
Răspunde | Votează email 0 email
geea
Nu este suficient sa ameninte oamenii, cel mai bine ar fi sa vina pe teren edilii pentru a vedea ce nu fac propietarii si locatarii din blocuri sau a curtilor in fata imobilelor. Nimic!!!Trotuarele sunt pline de zapada, si chiar intrarile, dar si carpsabilul este plin de zapada.
1
EUR
4.7785
RON
07 Dec
noapte -2 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H