Atenţie! Un OBSEDAT SEXUAL atacă femei, în scara blocului. Individul este extrem de periculos

Femeile dintr-un cartier bucureştean, terorizate de un obsedat sexual. Bărbatul, extrem de periculos, le urmăreşte până în scara blocului şi le atacă în lift. Multe dintre ele au fost chiar ameninţate cu moartea.

13 oct. 2014, 09:31

Femeile care locuiesc în zona Crângaşi din Capitală sunt „vânate” de un obsedat sexual care le atacă în scările de bloc sau în lifturi. Bărbatul le ameninţă cu moartea şi încearcă să-şi supună victimele la perversiuni sexuale.

Bărbatul, un individ corpolent, îmbrăcat lejer, şi-a ales victimele, cel puţin până acum, dintre puştoaice şi femei mai tinere. Când se lăsa întunericului, obsedatul sexual se plasa în locuri strategice, de unde le urmărea pe femei. Sub un pretext oarecare, legat, de regulă, de căutarea unei persoane inexistente în acel bloc, perversul – nebărbierit, cu un început de chelie -, intra în scară odată cu victima sa. Câteva zeci de secunde mai târziu, pentru femeie se dezlănţuia iadul. Potrivit libertatea.ro, obsedatul sexual se năpustea asupra ei şi, sub ameninţarea cu moartea, încerca să o supună la perversiuni sexuale, în timp ce se masturba în faţa ei. „Am cuţit şi pistol, te omor dacă nu-mi faci sex oral!”, sunt ameninţările pe care perversul le-a rostit în faţa femeilor îngrozite.

A atacat de două ori în zece minute

Poliţiştii Secţiei 20 au primit două astfel de plângeri, dar atacurile ar putea fi mai multe. Într-unul din cazuri a fost vorba de o liceană în vârstă de 17 ani, atacată în lift. Tatăl ei, care o aştepta la etajul nouă al blocului, după ce vorbiseră la telefon, a fost martor al întregului atac, pentru că fiica sa a lăsat, în acele momente de groază, mobilul deschis. Loviturile puternice şi disperate în uşa ascensorului l-au speriat pe agresor, care a abandonat-o pe puştoaică. Doar zece minute mai târziu, atacatorul „lovea” din nou, într-o altă scară. Victima lui, o tânără de 24 de ani, a scăpat din mâinile monstrului cu apucături sexuale deviante după ce s-a luptat cu el.

Cine îl recunoaşte pe obsedatul sexual, care se află în libertate şi ar putea ataca oricând din nou, şi are informaţii cu privire la locul în care acesta s-ar putea ascunde este rugat să sune la 112.