ATENTIE! Urmeaza 02.02.2022. Este aceasta cea mai fericita zi din an? Se deschide portalul energiilor feminine!

Se pare ca marti nu vor fi trei ceasuri rele, asa cum se zice in popor, ba chiar va fi una dintre cele mai norocoase din an.

02 feb. 2022, 00:26
ATENTIE! Urmeaza 02.02.2022. Este aceasta cea mai fericita zi din an? Se deschide portalul energiilor feminine!

Urmeaza data de 02.02.2022, adica a doua zi din a doua luna a unui an in care regasim nu mai putin de 3 de 2. Si nu doar atat, data pica in a doua zi din saptamana. Se pare ca marti nu vor fi trei ceasuri rele, asa cum se zice in popor, ba chiar va fi una dintre cele mai norocoase din an, asa cum spun numerologii.

Numerologie 2022. Alexandru T. Zărnoianu: „Luăm această vibraţie 6, o amplificăm cu multă energie şi emoție şi eliminăm toate cifrele masculine”
Norocosul numar 2
Data de 2 februarie 2022 are, cum spuneam, o multime de cifre 2. Potrivit numerologilor, 2 este un numar puternic. El simbolizeaza legatura unu-la-unu cu o persoana, dar si celebra opozitie de forte Yin si Yang.  De asemenea, combinatia din aceasta data cuprinde si numarul maestru 22, care simbolizeaza munca in scopul realizarii unui tel.

Horoscop Cristina Demetrescu: Mercur retrograd, se pierd bani, se anunţă divorţuri, examenele ar putea avea deznodământ prost!
Urmeaza 02.02.2022. Aparitia cifrei 2, respectiv a numarului 22, este considerate un semn. Un semn de bun augur care fie te duce cu gandul ca trebuie sa faci echipa cu cineva pentru a obtine un rezultat. Fie trebuie sa dublezi capacitatea de efort pentru a reusi ceea ce ti-ai propus.

02.02 – Semnificatii numerologice
Numarul 2 este despre echilibru si extreme. Cand intelegi extremele idealurilor, situatiilor, ideologiilor, incepi sa vezi o noua perspectiva si gasesti un punct de mijloc. Aceasta energie a fost cu noi intr-un mod destul de virulent din anul 2020 incoace.

CIFRA BANILOR. Numerologul Mihai Voropchievici spune dacă ai noroc în funcţie de data naşterii
Energia lunii februarie este aliniata strans cu dezvoltarea personala si cu patrunderea adanc in suflet pentru a gasi raspunsurile la intrebarile importante. Luna februarie este de bun augur pentru a te cunoaste pe tine insuti la nivel mai profund.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.