Aterizare de urgenţă pe Aeroportul din Sibiu. O aeronavă s-a întors din drum la scurt timp după decolare

Pasagerii care trebuiau să ajungă vineri dimineață la Dortmund s-au întors de urgență la Sibiu după ce avionul în care se aflau a lovit o pasăre la decolare.

18 mai 2018, 06:38
Aterizare de urgenţă pe Aeroportul din Sibiu. O aeronavă s-a întors din drum la scurt timp după decolare

Avionul s-a întors pe pista Aeroportului din Sibiu la aproape 35 de minute de la decolare. „Zborul Sibiu – Dortmund W6 3773 a decolat de la Aeroportul Internațional Sibiu astăzi, 18.05.2018, la ora 07.15 oră locală, însă la scurt timp după decolare aeronava a lovit o pasăre, motiv pentru care pilotul, în baza procedurilor și a competențelor sale, a decis să se întoarcă pe aeroportul din Sibiu.

Aeronava s-a reîntors în siguranță pe aeroportul sibian și a aterizat la ora locală 07.50. Pasagerii au fost debarcați, urmând a fi stabilite soluțiile optime pentru rerutarea acestora, în funcție de posibilitățile operatorului aerian și de preferințe. Vă vom ține la curent dacă orele programate pentru zborurile Wizz Air din cursul zilei de astăzi vor înregistra decalări, atât pentru sosiri, cât și pentru plecări„, se arată într-un comunicat emis de reprzentanţii Aeroportului Internațional Sibiu.

Vezi și: Panică în aer. Un geam al cockpitului s-a spart în timpul zborului, copilotul a fost rănit VIDEO