Atitudine scandaloasă a directorului spitalului din Rovinari după ce două asistente s-au filamt în timp ce se distrau pe ritmuri de manele în timpul programului

Cele două asistente medicale de la Spitalul Orășenesc „Sf. Ștefan“ din Rovinari, care apar într-o filmare în timp ce se distrează pe ritmuri de manele în timp ce se aflau la serviciu, au primit avertisment scris şi au fost mutate pe alte ture, a anunţat directorul unității medicale, Constantin Podaru.

25 nov. 2022, 10:56
Atitudine scandaloasă a directorului spitalului din Rovinari după ce două asistente s-au filamt în timp ce se distrau pe ritmuri de manele în timpul programului

Atitudine scandaloasă a directorului spitalului din Rovinari după ce două asistente s-au filmat în timp ce se distrau pe ritmuri de manele în timpul programului. Directorul unității medicale, Constantin Podaru, le plânge de milă celor două şi spune că sunt afectate şi „plâng de o săptămână”.

„Este firesc să fie afectate de tot ce s-a întâmplat. Este vorba de două tinere care au un viitor profesional în față. Probabil nu vor putea șterge așa ușor ce s-a întâmplat. Își făcuseră tratamentul la cei câțiva pacienți, nu aveau pacienți COVID. Erau la finalul unei ture de 12 ore la final.

Lucrurile au fost denaturate. Este un fapt real și am luat măsuri. Au primit avertisment scris. Au greșit și vor avea ani de zile pe conștiință ceea ce s-a întâmplat. Plâng de o săptămână. Pentru mine, a fost un caz singular”, a precizat Constantin Podaru, la o emisiune TV, conform pandurul.ro.

Pe lângă avertismentul scris, cele două asistente medicale au fost puse pe tură cu cadre medicale mai experimentate. „Este și vina noastră cu am lăsat două tinere pe tură”, a mai spus directorul Spitalul Orășenesc „Sf. Ștefan“ din Rovinari.

Citeşte şi: Două asistente medicale se filmează în timp ce se distrează pe ritmuri de manele în timpul programului de lucru. VIDEO