Două asistente medicale se filmează în timp ce se distrează pe ritmuri de manele în timpul programului de lucru. VIDEO

Două asistente medicale de la Spitalul Orășenesc „Sfântul Ștefan“ din Rovinari, județul Gorj, s-au filmat ascultând manele în timpul programului de lucru.

19 nov. 2022, 22:06
Două asistente medicale se filmează în timp ce se distrează pe ritmuri de manele în timpul programului de lucru. VIDEO

În clipul care circulă pe reţelele sociale, se observă cum una dintre asistente vorbește la telefonul fix, iar cealaltă îi dă peste mână, atenţionând-o astfel să danseze alături de ea.

Conducerea spitalului din Rovinari a anunțat că filmarea a fost realizată la începutul acestui an, iar cele două angajate au fost sancționate întrucât conducerea a considerat că atitudinea lor aduce prejudicii spitalului.

Două asistente medicale se distrează pe manele la serviciu

La începutul acestui an, mai exact în luna ianuarie, medicul șef de la Secția Medicină Internă a sesizat conducerea unității medicale referitor la comportamentul nepotrivit al celor două asistente medicale, comportament care aducea prejudicii de imagine spitalului. Cele două asistente se aflau în sala de tratament a secției.

Citeste si Prețul plătit de patru asistente pentru a se angaja la un spital din București. Au fost păcălite de un bărbat că le va angaja

Așadar, la începutul anului, după ce i-a fost adusă la cunoștință situația, managerul Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari a dispus constituirea unei comisii de cercetare disciplinară, iar în baza concluziilor raportului întocmit de membrii comisiei, managerul a decis sancționarea celor două angajate. De asemenea, cele două asistente medicale au fost înștiințate că, în cazul unei alte abateri disciplinare, le va fi desfăcut contractul individual de muncă.

Asemenea atitudine nu este acceptată de conducerea unității medicale, care va sancționa orice abatere de la regulamentul intern al unității. Managerul Spitalului transmite că indiferent de funcția sau de postul pe care îl ocupă persoana care comite abaterile, vor fi luate măsuri“, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Orășenesc „Sf. Ștefan“ din Rovinari.

Citeste si Asistentele de la Spitalul Judeţean Călăraşi, forţate să renunţe la uniformele provocatoare. Au dat peste cap tensiunea pacienţilor