ATLETICO MADRID – JUVENTUS 2-0. Cristiano Ronaldo, învins la întoarcerea la Madrid

Atlketico Madrid a câştigat, acasă, 2-0 cu Juventus, meciul din prima manşă a optimilor de finală din Champions League, cu două goluri marcate pe final de meci.

20 feb. 2019, 21:42
ATLETICO MADRID – JUVENTUS 2-0. Cristiano Ronaldo, învins la întoarcerea la Madrid

Atletico Madrid a fost mai prezentă în atac și a dat lovitura în ultimul sfert de oră. În minutul 29 și-a făcut pentru prima dată apariția sistemul VAR la un fault suferit de Diego Costa la marginea careului. Arbitrul a dictat lovitură liberă în loc de penalty. În partea a doua a meciului, același Diego Costa a scăpat singur cu Szczesny, însă a lovit greșit balonul și mingea s-a dus în aut de poartă.â

Cu un sfert de oră înainte de final, Morata a marcat, jucătorii s-au bucurat, dar golul a fost anulat după intervenția VAR. Arbitrii au detectat un fault în atac. În cele din urmă, madrilenii au marcat trei minute mai târziu prin Gimenez, golul fiind validat, deși italienii au cerut din nou intervenția VAR. Atletico MAdrid a majorat diferența în minutul 83 prin Godin. Oblak a avut și el o paradă uriașă în ultimul minut de joc la un șut de la marginea careului al lui Bernardeschi.

ATLETICO MADRID – JUVENTUS 2-0 (0-0)

Gimenez 78, Godin 82

ATLETICO MADRID: Oblak – Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis – Koke (67 Correa), Thomas (61 Lemar), Rodri, Saul Niguez – Griezmann, Diego Costa (58 Morata). Antrenor: Diego Simeono.

JUVENTUS: Szczesny – De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro – Betancur, Pjanic (72 Emre Can), Matuidi (84 Cancelo) – Dybala (80 Bernardeschi) – Mandzukic, Cristiano Ronaldo. Antrenor: Massimiliano Allegri.

Returul este programat marţi, 12 martie, de la ora 22:00.