Atmosfera astrală intensă de Halloween 2022. La ce sa te aștepți de Ziua tuturor sfinților

Se aproprie Halloween 2022 și astrele s-au pregătit și ele. Octombrie este o lună plină din punct de vedere astral.

13 oct. 2022, 07:01
Atmosfera astrală intensă de Halloween 2022. La ce sa te aștepți de Ziua tuturor sfinților

Se aproprie Halloween 2022. Sătămâna premergătoare Zilei tuturor sfintilor promite un amestec foarte puternic de trucuri și delicii cosmice.

În săptămâna premergătoare Halloween-ului, vom avea o acțiune cosmică neîntreruptă cu care să ținem pasul – inclusiv un portal între eclipse și lansarea spre cel mai rar retrograd dintre toate. Cu toate acestea, energia în această perioadă a anului este întotdeauna puternică. Halloween-ul cade de fapt într-o zi cu pătrar de Luna, ceea ce înseamnă că se află chiar în jurul punctului de mijloc dintre echinocțiul de toamnă și solstițiul de iarnă.

Ce reprezintă Halloween
În tradițiile păgâne, exista o sărbătoare numită Samhain, care mai este cunoscută drept „Anul Nou al vrăjitoarelor”. În mod tradițional, se crede că „vălul” dintre lumea celor vii și lumea celor care au murit este mai subțire în această perioadă. Ceea ce înseamnă că fantomele se pot întoarce pe tărâmul nostru și pot intra în contact cu noi. De asemenea, se crede că este mai ușor să comunici cu spiritele în timpul Samhain. Așa că este un moment pentru a onora strămoșii sau a îndepărta atașamentele spirituale nedorite. În plus, Samhain este despre recunoașterea aspectelor mai întunecate ale vieții – la propriu, având în vedere lunile reci de iarnă care vor veni și, la figurat, sub forma unei lucrări obscure sau a magiei ancestrale.

Cristina Demetrescu a citit în stele: Zodia care primeşte avertismente în octombrie. Se anunţă conflicte în cuplu
Între atmosfera magică naturală de Halloween și activitatea planetară puternică care se adaugă la misterul în săptămâna premergătoare sărbătorii, avem multă energie cu care să lucrăm. Să facem, așadar, un tur printre evenimentele astrologice intense, ciudate și mistice care vor culmina cu un Halloween spectaculos anul acesta.

Halloween 2022. Eclipsă de Soare în misteriosul Scorpion – 25 octombrie
Intrăm din nou în sezonul eclipselor. Luna nouă și eclipsa de soare din 25 octombrie aduc împreună Soarele și Luna în semnul misterios și înfricoșător al Scorpionului, făcându-l un moment al introspecției profunde și al autodescoperirii. Luminația aceasta se va afla, de asemenea, într-o împletire profundă cu planeta iubirii Venus, care pune valorile noastre cele mai profunde și relațiile cele mai semnificative în prim-plan. Eclipsele înseamnă întotdeauna salturi mari în necunoscut – ceea ce poate fi înfricoșător. Așa că este o atmosferă potrivită pentru a ne conduce către cea mai înfricoșătoare zi a anului.

Cinci zodii care vor avea o iarnă extraordinară. Gemenii vor avea foarte multe câștiguri
Halloween 2022. Jupiter reintră în misticul Pești – 28 octombrie
Jupiter planeta abundenței este cea mai mare planetă din sistemul solar. Așa că atunci când face o mișcare în zodiac, este întotdeauna o mare problemă. Acestea fiind spuse, incursiunea retrogradă a lui Jupiter în Peștii eterici și emoționali de vineri, 28 octombrie, este o dată de reținut – și nu numai pentru că este începutul weekendului. Reactivarea acestui tranzit aruncă un aer de misticism și magie peste Halloween-ul nostrum, dar și asupra lunilor ce vor urma. Este o perioadă de creștere spirituală rapidă, vise puternice și idealism de culoarea roz a vatei de zahăr. Fii deschis spre o creștere spirituală.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.