Cristina Demetrescu a citit în stele: Zodia care primeşte avertismente în octombrie. Se anunţă conflicte în cuplu

Luna octombrie vine cu vești bune din punct de vedere astral. Ce este scris în stele pentru fiecare zodie în parte aflăm de la Cristina Demetrescu.

12 oct. 2022, 23:44
Cristina Demetrescu a citit în stele: Zodia care primeşte avertismente în octombrie. Se anunţă conflicte în cuplu

Cristina Demetrescu a citit în stele şi spune cum s-au aliniat planetele pentru fieacre zodie în luna octombrie. “Luna asta se întâmplă să spunem „tot răul spre bine”. Există o eclipsă, care se produce cu tot cu planeta Venus. (…) Se umblă la scheleții din dulap luna aceasta, mare atenție la cei care sunt mai secretomani așa și care ascund lucruri. Ce să spun… avem o împrăștiere de planete, sunt împrăștiate peste tot, prin toate zodiile.. Asta înseamnă că fie ne împrăștiem energiile, fie putem să le rezolvăm pe toate în funcție de abilitățile noastre de regizori. Atenție și la emoții, sentimente, pentru că un Venus cu eclipsă generează gelozii, foarte multe pasiuni, pasiuni mistuitoare, deci nu vreau să stric vibe-ul emisiunii, dar se poate ajunge și la sinucidere pasională și la crimă pasională. Mare atenție la cei care pun prea mult suflet”, a explicat Cristina Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2022: „Un Venus cu eclipsă generează gelozii”

“Pentru Berbeci, Venus este o bucurie. Se ajunge la un consens și la o reconciliere cu totul a Berbecului cu soțul, soția, partenerii. Dacă sunt singuri, Berbecii pot fi echilibrați, îi ajută cineva… cineva le ia din greutate. Pentru Berbeci, eclipsa s-ar putea să vină cu un pic de profit”.

“Taurii au o lună foarte bună din punct de vedere al sănătății, medical. Taurul poate să afle vești bune și cumva se liniștește, chiar are o stare de bine. Are inspirație din punct de vedere profesional, de pe urma căreia ar putea să scoată și ceva profit. În plan conjugal însă, acolo este eclipsa, s-ar putea să apară gelozii, tensiuni”.

Gemenii au o lună bună din punct de vedere emotional, sentimental, în relația cu copiii. Dacă urmăresc un scop creative, un scop artistic, gemenii ies dintr-o atmosferă mai sumbră și cumva să fie mai echilibrați. Se bucură, plăcându-le ceva, având o pasiune. Merg și fac mai multe investigații medicale. Pot găsi cauze mai vechi care îi supărau, inclusiv stresul.”

Horoscop rune Mihai Voropchievici: ce prevăd pietrele speciale pentru sfârşitul anului 2022

Racii își găsesc liniștea chiar și în casă cu familia. Își găsesc pacea. Este o lună cu foarte mai intensitate emoțională.”

Leul obține ce vrea. Îl are pe Venus pe casa comunicării. Deschide toate ușile atât pentru el cât și pentru ceilalți. Eclipsa este pe casă, pe domiciliu, pe patrimoniu, pe familie și acolo se produc schimbări majore pur și simplu de pe o zip e alta. Poate oamenii decid să cumpere, să vândă, să se mute.”