Atmosferă de mare sărbătoare în Ghencea. Suporterii Stelei au sărbătorit 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor VIDEO şi GALERIE FOTO

Stadionul Steaua este la doar câteva săptămâni de inaugurare. Pe 7 mai, o zi cu o semnificație aparte pentru formația din Ghencea, clubul armatei a publicat mai multe fotografii spectaculoase cu noua arenă, dar și cu fanii, care au făcut o atmosferă de adevărată sărbătoare în jurul Stadionului Steaua.

07 mai 2021, 23:46

Atmosferă de mare sărbătoare în Ghencea. Fanii Stelei, asistați de câteva echipaje de jandarmerie, au aprins torțe, au cântat și au scandat numele legendelor roș-albastre, care au rulat și pe ecranele de tip LED din exteriorul arenei.

Pe ecranul aflat în exteriorul arenei s-au difuzat imagini de la marea finală a Cupei Campionilor Europeni din 7 mai 1986, când Steaua a reușit să cucerească mult râvnitul trofeu, după ce a învins-o pe Barcelona la penalty-uri.

Atmosferă incendiară la Stadionul Steaua la 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor

La stadion s-au adunat suporteri ai formației din Ghencea, care au aprins torțe și au lansat artificii. Reprezentanții clubului armatei au importalizat momentele și au postat pe contul oficial de Facebook imagini cu atmosfera incendiară, dar și cu stadionul.

Suporterii Stelei s-au adunat lângă noul stadion din Ghencea, unde au afișat un banner cu mesajul: „Luptă, Steaua”. Sâmbătă, Steaua va juca pe terenul formației Mostiștea Ulmu în turul semifinalei din barajul pentru promovarea în Liga 2.

„E sărbătoare în Ghencea! Sperăm să fie și pe 29 mai, când Steaua va promova în Liga 2!”, au scris oficialii clubului în descrierea postării.

Citeşte şi: Primele imagini cu mănuşile lui Helmuth Duckadam, purtate în finala de la Sevilla. Cat costă acum echipamentul vândut de fostul portar cu 3.000 de dolari