Atmosferă incendiară în Centrul Vechi, creată de suporterii de la EURO 2020. Sute de fani ai Ucrainei şi Macedoniei de Nord au luat cu asalt terasele VIDEO

Arena Naţională găzduieşte de la ora 16.00 al doilea meci de la această ediţie a EURO 2020, între Ucraina şi Macedonia, iar înaintea partidei fanii celor două naţionale şi-au făcut încălzirea în Centrul Vechi.

17 iun. 2021, 12:54

Suporterii Macedoniei de Nord sunt deja veterani ai Centrului Vechi, ei sosind în Capitală încă de la sfârşitul săptămânii trecute, pentru meciul cu Austria, la care au asistat duminică, la debutul naţionalei lor la EURO 2020. Lor li s-au alăturat zilele acestea mii de fani ai Ucrainei, care vor sta în Bucureşti până luni seara, după partida cu Austria.

Aşteptând fluierul de start al arbitrului Fernando Rapallini, suporterii celor două reprezentative au încins atmosfera în Centrul Vechi, unde au început distracţia încă dinainte de prânz. Reporterii România TV au fost chiar în mijlocul suporterilor macedoneni, care au dansat şi au cântat. Aceeşi atmosferă de voie bună a fost şi în tabăra ucraineană.

Citeşte şi EURO 2021. Anunţul Jandarmeriei pentru suporteri. Se lucrează cu Europol

Partida Ucraina – Macedonia de Nord va consemna o premieră istorică la turneele finale. Ea va fi condusă de la centru de argentinianul Fernando Rapallini, care va deveni, astfel, joi, începând cu ora 16:00, la București, primul arbitru non-european care oficiază un meci de la Campionatul European de fotbal.

Citeşte şi Transport gratuit cu metroul şi cu trenul pe ruta Bucureşti – Otopeni pentru suporterii Euro 2020

Duelul din runda a doua a grupei C de la EURO va consemna a cincea confruntare directă între cele două reprezentative. De-a lungul istoriei meciurilor directe, a fost înregistrată o remiză, în 2003, Macedonia de Nord s-a impus o dată, în 2004, în timp ce precedentele două jocuri au fost câștigate de Ucraina, în 2014 și 2015, în preliminariile Campionatului European.


loading...
Partenerii noștri