Au ajuns din tabără direct la spital. Copii intoxicaţi cu mâncare, la Herculane VIDEO

Publicat: Vineri, 07 August 2015 14:48 // Actualizat: Vineri, 07 August 2015 14:58 // Sursa: romaniatv.net

Paisprezece elevi aflaţi într-o tabără la Băile Herculane au ajuns la spital intoxicaţi cu mâncare. Micuţilor li s-a făcut rău în timp ce mergeau într-o excursie spre Orşova, când li s-a făcut rău în autocar, iar profesorii au chemat ambulanţele, care i-au transportat la spital.

Cei 53 de copii din Prahova, Bucureşti şi Constanţa, aflaţi în tabără la Băile Herculane, plecaseră într-o excursie la Dunăre, informează România TV. La Orşova, rând pe rând, 14 dintre copii au început să acuze dureri de stomac, greaţă şi ameţeli. Speriaţi, profesorii au sunat la 112 şi în scurt timp la faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe care i-au preluat pe copii. 

Citeşte şi ORGIE ÎN TABĂRA DE COPII. Şapte ELEVE, cu vârste de 13 şi 14 ani, s-au întors acasă ÎNSĂRCINATE FOTO

Medicii spun că toţi prezintă simptome de toxinfecţie alimentară şi vor fi externaţi după câteva ore de tratament de urgenţă. 

În plus, autorităţile au demarat o anchetă la locul de cazare pentru a descoperi motivul pentru care copiilor li s-a făcut rău.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 aug 14:57
Votează email 0 email
...într-o tabără la Băile Herculane au ajuns la spital intoxicaţi cu mâncare. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.7791
RON
13 Dec
noapte 3 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H