Au apărut imaginile cu crima de la Padina. Cum a fost înjunghiat Sorin Anghel de membrii clanului Fabian: „Ajută-l, e plin de sânge, e tăiat!” VIDEO

O tragedie îngrozitoare a lovit comunitatea în noaptea de 10 spre 11 februarie 2024, când Sorin Anghel a fost victima unui asasinat brutal la Padina. Acum au apărut primele imagini exclusive de la locul crimei, oferind o perspectivă tulburătoare asupra haosului și violenței care au avut loc în acea noapte teribilă.

27 feb. 2024, 17:11
Au apărut imaginile cu crima de la Padina. Cum a fost înjunghiat Sorin Anghel de membrii clanului Fabian: „Ajută-l, e plin de sânge, e tăiat!” VIDEO
Au apărut imaginile cu crima de la Padina. Sorin Anghel a fost atacat brutal de cei trei fraţi interlopi Fabian

Au apărut imaginile cu crima de la Padina. Asasinatul de la Padina a fost un act de violență extrem de șocant care a șocat comunitatea locală și a atras atenția întregii țări. Imaginile tulburătoare arată violența și teroarea care au caracterizat acea noapte tragică.

În acea fatidică noapte din februarie, Padina a fost martora unui adevărat coșmar. Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit într-un colț al localului, brutalizat și aproape inert. Imaginile obținute de Cancan arată momentul terifiant în care acesta a fost atacat cu cruzime de un membru al clanului Fabian, fiind lovit cu un obiect contondent. În fundalul imaginilor se poate auzi un tumult de voci și strigăte, iar aspectul localului sugerează că un uragan a trecut prin acele încăperi!

Citeşte şi: Vrăjitoarea Sidonia susţine că a prevestit crima din Padina. „Victima era blestemată. Ursita lui a fost să moară!” VIDEO

Haosul și violența care au cuprins locația sunt evidentiate de strigătele de disperare și de oroare ale celor prezenți. Unul dintre membrii clanului, Marin Laurențiu, cunoscut și sub numele de Solomon Fabian, unul dintre fiii vrăjitoarei Sidonia, este surprins în imagini cu hainele însângerate și cu un cuțit în mână. Întreaga scenă este marcată de agitație și panică, iar crima a avut loc în timpul unei petreceri.

În timp ce se pot auzi cel puțin trei voci care urlă pe fundal, Sorin Anghel stă aproape inert, în poziție de șezut, în colțul din stânga, pe un maldăr de cutii. Peste câteva zeci de secunde, se poate observa că bărbatul de 41 de ani este scos din cabană, fiind ajutat de o femeie. Ulterior, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical. Bărbatul de 41 de ani a fost scos în curtea hotelului din Padina, iar medicii au încercat să îi salveze viața.

– Lasă-l, bă, faceți crimă, faceți crimă!
– Eugen, Eugen!
– Luis, Luis!
– Eugen, Eugen!
– Solomon, aorde! (n. red. – vino, în limba romanes)
– Băi, oameni buni, gata!
– Dă-i afară!
– Mă jur pe ce-am mai scump…
– Ajută-l, mă…
– E plin de sânge, e tăiat, mă!

Imagini video pe CANCAN.

Imaginile prezintă durerea și confuzia din momentele tragice ale asasinatului, cu Sorin Anghel lăsat în colțul localului, în timp ce vocile îndeamnă la calm sau la acțiune. Cu toate eforturile medicale ulterioare, acesta a murit, lăsând în urmă o familie îndurerată.

Citeşte şi: Sorin Anghel, afaceristul ucis în hotelul de la Padina, era vărul interlopului Ghenosu. Înainte de crimă, suspecții ar fi livrat substanțe interzise la petrecere