Sorin Anghel, afaceristul ucis în hotelul de la Padina, era vărul interlopului Ghenosu. Înainte de crimă, suspecții ar fi livrat substanțe interzise la petrecere

Sorin Anghel, afaceristul din Târgoviște ucis la Hotelul Belmont, din Padina, de frații Fabian avea legături apropiate cu clanurile interlope. Mai exact, acesta era văr cu Florin Ghinea, zis Ghenosu, iar la petrecerea de la hotel, Anghel stătea la masă cu Eugen Sârbu, la rândul lui văr cu Ghenosu, și cu un anume Voicu, locotenent de încredere al celebrului interlop.

13 feb. 2024, 09:00
Sorin Anghel, afaceristul ucis în hotelul de la Padina, era vărul interlopului Ghenosu. Înainte de crimă, suspecții ar fi livrat substanțe interzise la petrecere

Sorin Anghel deținea o firmă de pază în Târgoviște, dar, potrivit informațiilor cancan.ro, aceasta era condusă din umbră de Florin Ghinea. Potrivit aceleiași surse, la respectiva petrecere ucigașii ar fi livrat droguri. Alex Velea a apărut în mai multe filmări în timp ce petrecea cu suspecții, deși, în fața anchetatorilor, artistul a susținut că nu-i cunoștea și că nu a făcut decât să socializeze cu toată lumea, așa cum face de obicei.

Sorin Anghel, afaceristul ucis în hotelul de la Padina, era vărul interlopului Ghenosu

Sorin Anghel (41 de ani) a fost ucis de unul dintre cei trei frați Fabian, fiii vrăjitoarei Sidonia, după ce a sărit în apărarea soției lui. Unul dintre frați, în momentul în care aceasta a început să danseze pe mese, i-ar fi arătat semne obscene. Anghel a intervenit, dar, pe fondul consumului de alcool, conflictul a escaladat, iar unul dintre cei trei frați l-a înjunghiat cu maceta în spate de mai multe ori.

Citeste si Iubita unuia dintre suspecții crimei de la Padina, mărturisiri cutremurătoare. ”Sunt foarte periculoși. Mă tem pentru viața mea”

Victima era tatăl a doi copii. În cursul zilei de luni, suspecții crimei au fost aduși în fața magistraților. Cei trei au fost reținuți la scurt timp după tragedie. Procurorii cer arestarea preventivă a suspecților.

Atât pot să vă spun, lucrurile și circumstanțele sunt altele decât cele vehiculate în presă. Mai multe detalii nu pot să dau. Noi acum pregătim apărarea, analizăm toate informațiile, dar cert pot să spun că lucrurile nu stau așa cum au fost prezentate„, a declarat avocatul suspecților potrivit sursei citate.

Înainte de a intra la audieri, suspecții au declarat că, de fapt, ei au fost cei atacați cu cuțitul de Sorin Anghel și nu ar fi făcut altceva decât să se apere.

Citeste si Alex Velea, prima reacţie după ce a ieşit de la audierile în cazul crimei din Padina: „Eu am socializat cu toată lumea, cum fac de obicei”