Au băgat mașina într-o dubă, apoi s-au chinuit să o dea jos. Protagoniştii au devenit vedete pe TikTok. Imagini virale

Mai mulţi bărbaţi din judeţul Cluj au devenit vedete pe Tik Tok, după ce au băgat o maşină într-o dubiţă. Imaginile s-au viralizat rapid pe reţelele de socializare.

03 apr. 2022, 15:07
Au băgat mașina într-o dubă, apoi s-au chinuit să o dea jos. Protagoniştii au devenit vedete pe TikTok. Imagini virale

Au băgat mașina într-o dubă, apoi s-au chinuit să o dea jos. Scenele par desprinse dintr-un film de comedie, însă s-au petrecut în comuna Căianu, din judeţul Cluj.

Au băgat mașina într-o dubă, apoi s-au chinuit să o dea jos. Imagini virale

Citeşte şi Un român care nu şi-a primit banii s-a răzbunat pe angajator, distrugând toată lucrarea. Imaginile au ajuns virale

Mai mulţi bărbaţi din comuna Căianu, judeţul Cluj, au devenit vedete pe internet, după ce au transportat o maşină într-o dubiţă. Dacă în momentul în care a fost urcat în dubă autoturismul nu le-a dat mari bătăi de cap bărbaţilor, când a fost vorba să-l scoată afară a început un adevărat spectacol.

Într-un final, protagoniştii scenei demne de un film de comedie au reuşit să dea maşina jos. Unul dintre bărbaţi a filmat tot momentul şi a urcat imaginile pe Tik Tik.

„Dă-i că merge! Dă-i! Te filmez, TikTok-ul e al tău”, spune bărbatul care a filmat totul.

În scurt timp, imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare.

”Mai proști decât permite legea!”, a comentat un internaut.

Citeşte şi Dumnezeu, acuzat de trafic de influenţă şi înşelăciune: „Prin botezarea mea la biserică s-a făcut un contract cu pârâtul Dumnezeu”. Iată lista celor mai stranii procese din România