Un român care nu şi-a primit banii s-a răzbunat pe angajator, distrugând toată lucrarea. Imaginile au ajuns virale

Un român s-a răzbunat pe angajatorul care nu l-a mai plătit într-un mod incredibil. Bărbatul s-a filmat în timp ce distrugea toată lucrarea la care muncise zile întregi.

02 apr. 2022, 23:06
Un român care nu şi-a primit banii s-a răzbunat pe angajator, distrugând toată lucrarea. Imaginile au ajuns virale

Un român care nu şi-a primit banii s-a răzbunat pe angajator, distrugând toată lucrarea. Bărbatul lucrează în construcţii, în străinătate.

Un român care nu şi-a primit banii s-a răzbunat pe angajator într-un mod incredibil

Citeşte şi Toți românii din Diaspora trebuie să fie atenți! Pot primi amenzi substanțiale dacă nu respectă aceste reguli!

Bărbatul a decis să se răzbune pe angajatorul care nu l-a mai plătit pentru munca sa. A luat un ciocan şi a început să distrugă toată lucrarea. Pentru ca totul să fie memorabil, bărbatul şi-a pus un prieten să filmeze totul, după care a urcat imaginile pe TikTok.

În scurt timp, videoclipul a devenit viral.

@constantinnecula🤣🤣🤣

♬ UEFA Champions League Anthem – UEFA

Câţi bani au trimis românii stabiliţi în străinătate rudelor din ţară prin Revolut. Sumele au crescut semnificativ în 2021 faţă de 2020

Tot mai mulţi români stabiliţi în străinătate trimit bani rudelor din ţară prin intermediul aplicaţiei Revolut. În 2021 sumele trimise au crescut cu 79 la sută faţă de anul 2020.

Cei mai mulţi bani trimişi prin Revolut au provenit de la românii din Marea Britanie (66%), Germania (6%), Olanda (5%), Irlanda (4%) şi Franţa (3%).

În top 10 se mai află ţări precum Belgia, Elveţia, Danemarca, dar şi Italia şi Spania, unde trăiesc comunităţi româneşti importante, cu peste 1 milion de membri. În ceea ce priveşte repartiţia pe segmente de vârstă, în funcţie de sumele totale transmise în România, pe primul loc se află categoria 25-34 de ani (41%), urmată de 35-44 de ani (34%), 45-54 de ani (13%) şi 18-24 de ani (9%).

Citeşte şi Ce obligaţii au românii din diaspora în caz de război. Cei care nu se supun legii riscă până la şapte ani de închisoare