Au crezut că este o MINUNE când au văzut că PLOUĂ cu BANI, dar AUTORITĂŢILE i-au adus cu picioarele pe pământ

Traficanţii de droguri au lansat dintr-un avion o geantă ce conţinea peste un milion de dolari, dar pachetul, destinat complicilor lor bolivieni, a fost recuperat de poliţie, au anunţat miercuri autorităţile locale.

03 oct. 2013, 06:46
Au crezut că este o MINUNE când au văzut că PLOUĂ cu BANI, dar AUTORITĂŢILE i-au adus cu picioarele pe pământ

Avionul survola la altitudine joasă regiunea Chiquitania, în departamentul Santa Cruz (est), o zonă situată la frontiera cu Brazilia şi Paraguay, potrivit unui comunicat al Ministerului de Interne, potrivit Mediafax.

Citeşte şi Un avion mexican plin cu bani s-a prăbuşit în Ecuador VIDEO

Avionul a efectuat un zbor razant şi a lasant o geantă albă ce conţinea 26 de teancuri de dolari„, în bancnote de la 20 până la 100 de dolari, afirmă comunicatul.

Departamentul antidrog al poliţiei a recuperat, de asemenea, din această zonă, o mitralieră şi alte arme, precum şi telefoane mobile şi două vehicule. Autorităţile boliviene suspectează că banii veneau din Paraguay, deoarece teancurile de bancnote purtau ştampila unei bănci din această ţară. Trei persoane au fost arestate în legătură cu acest caz, a precizat poliţia. Bolivia este în prezent al treilea producător de droguri.

Citeşte şi Jaf de peste 1 MILION DE DOLARI pe aeroportul JFK din New York