Un avion mexican plin cu bani s-a prăbuşit în Ecuador VIDEO

Doi oameni au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Ecuador. Avionul venea din Mexic şi avea la bord importante sume de bani. Autorităţile ecuadoriene investighează cazul pentru a stabili identitatea pasagerilor şi provenienţa banilor.

RomaniaTV.net
15 mai 2012, 09:44
Un avion mexican plin cu bani s-a prăbuşit în Ecuador VIDEO

Avionul mexican s-a prăbuşit în câmp în apropiere de localitatea ecuadoriană Pedernales. Martorii spun că aeronava zbura foarte jos şi fără lumini.

Sume importante de bani au fost găsite la bordul avionului. Mass media locală a lansat ipoteza conform căreia la bordul avionului se aflau membri ai unui cartel de droguri care transportau banii dintr-o tranzacţie. Ipoteza nu a fost însă confirmată oficial.

„La bordul avionului am găsit o sumă de bani, dar încă nu am putut stabili provenienţa lor” a declarat Ulises Parreno, şeful poliţiei din Pedernales.

O anchetă a fost deschisă pentru stabilirea cauzelor accidentului. Avioanele mici ca cel prăbuşit nu au cutie neagră la bord. Până acum autorităţile mexicane nu au făcut declaraţii în legătură cu incidentul aviatic.