Au dispărut filmările care puteau face lumină în cazul morţii lui Emi Pian. Ce spune proprietarul casei în care s-a jucat barbut

Fimările care ar fi putut face lumină în cazul morţii lui Emi Pian au dispărut. Proprietarul casei în care a avut loc ultima partidă de barbut a cunoscutului interlop spune că în acea seară camerele de supraveghere nu erau pornite. 

21 aug. 2020, 05:42

Deşi existau camere de supraveghere în casa în care s-a jucat ultima partidă de barbut a lui Emi Pian, nu există filmările din acea seară. Proprietarul imobilului spune că în acel moment camerele nu erau pornite. 

Vecinii de pe respectiva stradă susțin că știau de existența camerelor, dar și că în casa respectivă se făcea contrabandă cu țigări.

„Le țin la mișto! Ei le opresc! Când știu că au „marfă” în casă, atunci dau drumul la camere! Să vadă Miliția! Măi, dar și Miliția, măi nene…Venea Miliția pe-aici, prin spate și era…a venit Emi, a parcat mașina undeva pe-aici. Cred că Poliția a văzut mașina lui, că cine n-o cunoaște? și a parcat direct acolo! Și a venit fratele lui Costel și le-a dat „dreptul” și au plecat!”, povesteşte o localnică. 

Reamintim că anchetatorii au intrat în posesia unor alte imagini de la o cameră de supraveghere situată la aproximativ 100 metri de locul faptei. Pe acestea se vede cum un bărbat, cel mai probabil Richard Gabriel, e bătut de mai mulți indivizi, probabil din Clanul Duduianu. Din păcate, imaginile sunt neclare așa că fețele celor implicați în altercație nu se văd și îngreunează mult ancheta polițiștilor, potrivit antena3. 

Cei din clanul Duduianu susțin că Richard Gabriel l-a înjunghiat pe Emi Pian după o dispută verbală, iar frații lui au sărit să-l ajute, lovindu-l pe agresor și apoi ducând victima la spital. De cealaltă parte, cei din clanul Rinu susține că a Richard era în legitimă apărare și că a lovit la întâmplare cu cuțitul, deoarece i se pulverizase spray lacrimogen în ochi.

Liderul Duduienilor, Florin Mototolea zis Emi Pian, a fost ucis în dimineața zilei de 4 august în urma unei încăierări după o partidă de barbut. Trei oameni au fost arestați în acest dosar.

Citeşte şi Reportaj EXCLUSIV din locul unde a fost ucis Emi Pian. Vecinii rup tăcerea