Au divorţat de 7 ani şi au împărţit totul, dar EL mai are să îi dea EI ceva FOARTE IMPORTANT. Află ce

Un german urmează să îi cedeze un sfert de milion de euro câştigaţi la loto soţiei legitime, pentru că cei doi nu erau despărţiţi în momentul câştigului, a hotărât miercuri justiţia germană.

RomaniaTV.net
16 oct. 2013, 15:49
Au divorţat de 7 ani şi au împărţit totul, dar EL mai are să îi dea EI ceva FOARTE IMPORTANT. Află ce

Un pensionar despărţit de şapte ani de soţie a jucat la loto în 2008, împreună cu prietena sa, care i-a devenit apoi noua lui parteneră de viaţă. Cei doi au câştigat atunci 956.000 euro, pe care şi i-au împărţit în mod echitabil.

La două luni după ce a câştigat a depus actele de divorţ de soţia sa.  Faptul că cea care îi era încă soţie – şi mama celor trei copii ai săi – avea venituri minime, nu l-a făcut să renunţe la lupta pentru păstrarea câştigului la toate jurisdicţiile competente, până la cea mai înaltă, Curtea Constituţională. 

Citeşte şi Era cât pe ce SĂ PIARDĂ 1.888.630 de lire. Povestea bărbatului care a aruncat la gunoi biletul câştigător la LOTO

Această instanţă a decis miercuri împărţirea câştigului bărbatului cu fosta lui soţie, reamintindu-i totodată petentului că doar moştenirile sau donaţiile pot ieşi din comunitatea de bunuri, care rămâne regulă la desfacerea căsătoriei.