Au făcut sex pe masă, în restaurant, în văzul familiilor cu copii, pentru că „ea nu terminase”

Când patronul e acasă, clienţii fac sex pe masă ... Cam aşa se poate glumi cu povestea unui cuplu din America care  şi-a dat frâu liber instictelor primare într-un restaurant şi a făcut sex masă, în faţa celorlalţi clienţi, între care şi familii cu copii.       

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 20:09

Jeremy Calo, în vârstă de 32 de ani, şi partenera lui au şocat un restaurant întreg din Florida când, luaţi de valul seducţiei, au făcut sex pe masă, fără nicio inhibiţie, sub privirile nedumerite ale celorlalţi clienţi, între care se aflau şi copii. 

Când patronul a încercat să-i oprească, bărbatul i-a spus că partenera lui nu se poate opri din … exerciţiul funcţiunii: „nu se poate opri tocmai acum”.

Nici ameninţarea cu poliţia nu a dat rezultate, cuplul continuându-şi activitatea în care se angajase. Când poliţiştii au ajuns la restaurant, Calo a fost arestat pentru că se luptase cu patronul şi refuzase să achite nota de plată de 101 dolari. Cuplul a scăpat însă de acuzaţia principală, de sex în public, pentru că niciunul dintre martorii la scenele erotice din restaurant nu a vrut să dea vreo declaraţie împotriva cuplului „încins”.