Au fost nevoiţi să îşi amâne nunta din cauza pandemiei de Covid-19, iar la scurt timp au aflat că amândoi au câştigat la Loto

Un cuplu din Marea Britanie a avut parte de surpriza vieţii lor, după ce au fost nevoiţi să îşi amâne nunta din cauza pandemiei de Covid-19.

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 09:57
Au fost nevoiţi să îşi amâne nunta din cauza pandemiei de Covid-19, iar la scurt timp au aflat că amândoi au câştigat la Loto

Neil şi Laura şi-au aşteptat cu nerăbdare nunta, însă pandemia le-a dat planurile peste cap. Însă, la scurt timp au aflat că au câştigat la Loto, scrie Daily Star.

Cuplul din Salisbury a aflat că au câștigat marele premiu, de peste 60.000 de euro, la Loteria Codurilor Poștale. Fiecare a avut biletul câștigător, de câte 30.000 de lire sterline.

Oh, uimitor! E genial. Nu pot să-mi scot zâmbetul de pe față! Sunt extaziat, este ca și cum visezi. Nu te gândești niciodată că se va întâmpla așa ceva.

Acești bani ne vor ajuta cu adevărat la plata nunții noastre anul viitor, așa că Laura va fi foarte mulțumită! Ar fi trebuit să ne căsătorim anul acesta, dar a trebuit să o amânăm până în iunie anul viitor din cauza lui Covid”, a zis Neil, de 45 de ani, de profesie șofer.

Participarea la această loterie costă 10 lire sterline pe lună, iar oamenii participă prin codurile poștale ale adresei la care stau.