Au furat ţigările cu raft cu tot. Patru bărbaţi au jefuit un magazin din Sector 3 VIDEO

În două minute au reuşit să spargă un magazin din Sectorul 3 al Capitalei. Este isprava a patru bărbaţi prinşi joi de poliţiştii bucureşteni.

RomaniaTV.net
13 ian. 2012, 20:44
Au furat ţigările cu raft cu tot. Patru bărbaţi au jefuit un magazin din Sector 3 VIDEO

Grăbiţi să dea lovitura şi să fugă fără a fi prinşi, cei patru au furat un întreg raft plin cu ţigări. Au smuls raftul cu totul de pe perete, l-au scos din magazin, l-au pus pe protbagajul maşinii şi au demarat în trombă. Toată operaţiunea hoţilor a fost filmată de camerele de supraveghere a magazinului pe care l-au spart. Poliţiştii cred că acesta ar fi al zecelea jaf comis de cei patru bărbaţi anul acesta.

Secţia 13 Poliţie a fost sesizată prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul că pe str. Poştaşului, Sectorul 3, a fost spart un magazin, autorii fugind de la faţa locului cu un autoturism.

Oamenii legii au depistat pe str. Brăţării, Sectorul 3, un autoturism marca Opel, condus de O. Sorin de 23 de ani. Din primele cercetări s-a stabilit că acesta, împreună cu alţi indivizi, folosind autoturismul său şi un altul, marca VW, au spart magazinul menţionat, iar bunurile sustrase le-au transportat la domiciliul lui N. Florin, situat pe str. Petre Petre, sectorul 3.

Poliţiştii s-au deplasat la casa indicată, observând în interior mai multe persoane.

Din casă au ieşit mai mulţi indivizi care, profitând de întuneric, au încercat să fugă sărind gardurile, poliţiştii reuşind să-i prindă pe I. Florin de 21 de ani, şoferul autoturismului VW şi pe D. Mircea de 21 de ani. Bunurile furate şi sculele folosite la spargere au rămas în locuinţa lui N. Florin„, se arată într-un comunicat remis de Poliţia Capitalei.

De asemenea, în urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că, miercuri seara, în jurul orei 22:00, bărbaţii s-au hotărât să spargă un magazin aflat în apropierea casei lui N. Florin. S-au deplasat spre magazin cu cele două autoturisme şi, în timp ce I. Florin şi O. Sorin îi aşteptau în maşini, ceilalţi, forţând uşa de acces, au pătruns în interior de unde au smuls un raft metalic cu ţigări pe care l-au pus pe portbagajul autoturismului VW şi l-au transportat la domiciliul lui N. Florin.

Poliţiştii Secţiei 13 au stabilit în sarcina membrilor grupării aproximativ 10 infracţiuni de furt calificat săvârşite pe raza Sectorului 3.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 13, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu N. Florin, I. Florin, D. Mircea şi O. Sorin în stare de reţinere, în vederea identificării şi prinderea tuturor participanţilor.