Anchete în cazul asasinatului de la coafor. Vezi cine va fi tras la răspundere

30 de secunde. Atât a durat masacrul de la coafor, potrivit cercetărilor anchetatorilor. Timpul i-a fost de ajuns criminalului să omoare doi oameni şi să trimită în spital alţi şase.

RomaniaTV.net
07 mart. 2012, 06:13
Anchete în cazul asasinatului de la coafor. Vezi cine va fi tras la răspundere

Cele 30 secunde de nebunie îl pot costa pe atacator 25 de ani de închisoare sau chiar închisoare pe viaţă. Gheorghe Vlădan a primit mandat de arestare preventivă pentru omor deosebit de grav.

Între timp, ancheta scoate la iveală alte detalii surprinzătoare. Se pare că soţia lui Gheorghe Vlădan se iubea cu fratele casierei de la salonul din Dorobanţi. Acesta ar fi unul din motivele care l-ar fi determinat pe Gheorghe Vlădan să îşi ucidă soţia.

Alte anchete au fost deschise, în paralel cu cea a cazului. Poliţiştii secţiei 14 vor fi cercetaţi disciplinar, întrucât coafeza depusese o plângere împotriva bărbatului său, acuzând că este violent, iar ei nu au luat nicio măsură.

De asemenea, ministrul de Interne, Gabriel Berca, a cerut începerea anchetei la policlinica din cadrul ministerului, unde barbatul lucra ca şofer din 2007.

„Nu va exista nici un fel de muşamalizare în acest caz. Eu lucrez pe documente”, a spus ministrul de Interne.