Au început înscrierile la centrul de pregătire pentru BAC

Centrul pregătire BAC îşi deschide, luni, porţile pentru cei ce doresc să se pregătească pentru absolvirea examenului de bacalaureat şi admiterea la facultate.

RomaniaTV.net
22 oct. 2012, 07:29
Au început înscrierile la centrul de pregătire pentru BAC

Cursurile ce pot fi urmate în cadrul centrului sunt: matematică, fizică, chimie, biologie, economie şi limba engleză. Toate programele centrului respectă metodologia Ministerului Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului, adaugând însă un plus de valoare prin individualizarea programelor la nivelul de pregătire şi înţelegere al elevilor săi şi prin inserarea în toate programele a şedinţelor de consiliere şi orientare în carieră susţinute de consilieri certificaţi internaţional.

Preţul pentru o şedinţă de curs de 90 de minute este de 45 de lei.

Doritorii pot opta pentru un pachet de două sau trei cursuri (la materii diferite), sau un singur curs/materie. Fiecare program cuprinde 30 de şedinte/materie, iar perioada de desfăşurare este cuprinsă între luna noiembrie 2012 şi luna iulie 2013, cu respectarea vacanţelor. Pentru a răspunde tuturor solicitărilor, Centrul de pregătire BAC oferă şi Capsule Courses de câte 10/20 şedinţe intensive, ce pot fi organizate şi în timpul vacanţelor sau a week-end-urilor.

Fiecare elev ce doreşte să se înscrie la programele Centrului va susţine la înscriere două teste. Primul test urmăreşte evaluarea nivelului său de cunoştinţe, care va permite profesorilor să îl integreze într-unul dintre grupurile de studiu, şi un lifestyle test, care va permite specialiştilor să contureze, individual, un set de recomandări ce ţin de managementul timpului, controlul emoţiilor sau cu privire la o dietă sănătoasă.

Cursurile se vor desfăşura în Bulevardul Regina Elisabeta nr. 32, la sediul Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, etajul 1, în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 15.00 – 20.30, după un program prestabilit şi agreat de elevi, părinţi şi profesori.