Au început înscrierile, la Grădinița cu program prelungit Prietenii Mei, pentru anul școlar 2023-2024, dar și pentru Grădinița de Vară!

Grădinița cu program prelungit Prietenii Mei este pregătită să primeasă noi preșcolari și să își mărească grupul de prieteni de toate vârstele!

25 mai 2023, 08:30

Grădinița Prietenii Mei este o unitate de învățământ acreditată, inclusiv cu grupe de antepreșcolari (creșă). Te așteptăm într-un mediu prietenos, cald și blând. Sediul grădiniţei “Prietenii Mei”, situat în sectorul 4 al Capitalei și cu o suprafaţă totală de peste 4.500 de metri pătraţi, include:

 • săli de clasă spaţioase
 • dormitoare și băi separate
 • sală de mese cu bucătărie proprie
 • spaţii de joacă interioare şi exterioare
 • cabinet medical
 • piscină încălzită acoperită
 • sală de dans, de karate ori gimnastică, toate cu vestiare separate
 • sală de spectacole cu pian
 • centrul de limbi străine
 • laborator de informatică şi laborator de astronomie

Clubul de Înot și Aquagym este printre activitățile preferate ale micilor prieteni ai grădiniţei. Profesorii de specialitate, cu experiență în lucrul cu copiii, dar și bazinul din incinta grădiniței – un model de spațiu prietenos și sigur – sunt combinația de succes pentru o dezvoltare armonioasă a preșcolarilor, viitori campioni în natație!

Citește și: EXCLUSIV| Dana Budeanu, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis: ”Păi ce el are copii? El știe ce e aia să crești un copil”

PROGRAM

 • Program scurt 800-1300  –  include activitățile zilnice didactice conform programei școlare, activitățile suplimentare (Cluburi) incluse în taxă, 3 mese/zi – micul dejun, gustarea de fructe, masa de prânz. Feluri de mâncare sunt pregătite zilnic în bucătăria grădiniței, conform meniului alcătuit prin colaborare cu medicul nutriționist.
 • Program lung 800-1800 – include activitățile zilnice didactice conform programei școlare, activitățile suplimentare (Cluburi) incluse în taxă, 4 mese/zi – micul dejun, gustarea de fructe, masa de prânz, gustarea de după-amiază. Toate sunt pregătite în bucătăria grădiniței, conform meniului alcătuit prin colaborare cu medicul pediatru al unității, activități liber-alese, jocuri structurate și semi-structurate.

 

Programul de Vară, la Grădinița Prietenii Mei

Pe toată durata verii vom împleti distracția, relaxarea și voia-bună cu educația multidisciplinară de calitate, toate într-o experiență inedită, care să stimuleze curiozitatea și interesele tuturor copiilor, spre bucuria și în beneficiul lor.

Grădinița cu program prelungit Prietenii Mei 𝗶𝗻𝘃𝗶𝘁𝗮̆ 𝘁𝗼𝘁̦𝗶 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗶 (fie că sunt deja înscriși la grădinița noastră sau NU) să petrecem împreună vacanța aici, la grădiniță, unde vara este specială pentru că va fi 𝘾𝙪𝙧𝙘𝙪𝙗𝙚𝙪𝙡 𝙟𝙤𝙘𝙪𝙧𝙞𝙡𝙤𝙧! Înscrierile au început.

Programul se adresează tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 ani – 6 ani și se va desfășura în perioada 26 iunie – 18 august 2023.

 

Vă propunem să ne aventurăm, timp de 8 săptămâni, pe tărâmul cunoaşterii şi al explorării celor mai îndrăgite subiecte de către cei mici, prin parcurgerea diverselor activități educative și ludice-recreative: jocuri senzoriale; jocurile copilăriei; activități logico-matematice, de dezvoltare a vorbirii, de cunoașterea mediului și practic-gospodărești; limba engleză; jocuri sportive și jocuri de rol; ateliere de creație; filme tematice documentare; lectură; petreceri tematice, etc.

 

Temele Grădiniței de Vară:

1. 26 – 30 Iunie Vară, bine ai venit!
 2. 3 – 7 Iulie Trăistuța cu idei
3. 10 – 14 Iulie Gustul verii
4. 17 – 21 Iulie Curcubeul culorilor
5. 24 – 28 Iulie Roșu este Mărul
6. 31 Iulie – 4 August Verde este Frunza
7. 7 – 11 August Galben este Soarele
8 14- 18 August Albastru este Cerul

Propunem copiilor o vară în care curiozitatea, dorința lor de a explora și a ști, intuiția și perspicacitatea își fac simțită prezența în activitățile zilnice, sporind veselia, încrederea în sine, gândirea independentă, autonomia și dezvoltarea socio-emoțională. Cluburi opționale:·         ÎNOT ȘI AQUAGYM·         ENGLISH FOR FUN·         KARATE·         INFORMATICĂ Fiecare săptămână tematică include:·         activități educative, ludice și de recreere;·         mic dejun, masa de fructe, masa de prânz (pentru Program scurt);·         mic dejun, masa de fructe, masa de prânz, gustarea de după-amiază (pentru Program lung);·         asistență medicală, transport, supraveghere video. Acest program de vară poate fi accesat pentru o perioadă de minimum 2 săptămâni (1 pachet), la alegere! Se achită, în avans, minimum 2 săptămâni, indiferent de săptămânile pentru care se optează. PROGRAM SCURT : 110 Euro/săptămână (pachet)PROGRAM LUNG : 140 Euro/săptămână (pachet)3 EURO/ Taxă supraveghere suplimentară (între 17-18, pentru copiii care nu parcurg Cluburile opționale, dar care rămân în Grădiniţă);6 EURO/Taxă contribuție hrană pe zi (nu este inclusă în taxa de şcolarizare). 10% reducere pachet pentru cel de-al doilea copil provenit din aceeași familie.10% reducere din costul întregului Program de vară, dacă se achită integral PÂNĂ ÎN ZIUA DE 26 IUNIE, în avans, toate cele 8 săptămâni ale Programului.Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați  https://gradinitaprieteniimei.ro/gradinita-de-vara/Pentru înscrieri, ne puteți contacta telefonic la 021-222-46-42 . Vă așteptăm și la o vizionare pe Bulevardul Metalurgiei, numărul 87, Sector 4, București.Hai și TU să te bucuri de vară la Grădinița Prietenii Mei!